• Stránka 1 z 1
[Přijat] Ziadost o prava - Forest :)
Zdravim. Rad by som poziadal o nahodenie starych prav, kedze som sa sem vratil po roku prestavky a oddychu od cska 
Povacsine starsich hracov ma tu pozna pod nickom Foreste-utiikeej alebo SAM PROTI VSETKYM - pripadne 111111111111111111
Problem som tu nemal asi s nikym, aj ked nejake vymeny nazorov boli ale nie typu "ty k... tak to nie je" a podobne
O nahodenie prav mam zaujem na sekciu pub ako aj predtym (cca 6-7rokov som tu bol na GS)
Nick v hre : SAM PROTI VSETKYM
Nick na fóre : Danco23 [*]
Vek : 27
Steam nick : Foreste23
Steam ID : STEAM_0:1:70940437
Hlstats : zatial nemam nahrate po tom roku moc, kedze som to nainstaloval len 2 dni dozadu ale to sa zmeni, maval som vzdy mesacne cez 160hodin a aktivita na serveroch bola ocividna
Ved Evipka som ziskaval vdaka tomu jedna radost
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie, nikdy nic
Niečo o sebe : Nieco o sebe? No pripomeniem, ze sa volam Daniel, som zo Ziliny a rad hravam na gitare, bicich a na pocitaci ako kazdy zavislak
Momentalne pracujem ako pizzerista aj ked mi to uz lezie na nervy 
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Asi ako kazdy chce hrat v partii normalnych ludi a tym padom zbavit server hracov, ktori zneprijemnuju hru ostatnym, slusnym hracom. Cheaterov vycitim na kilometer
DAkujem a prajem pekny zvysok vecera
Forest

Povacsine starsich hracov ma tu pozna pod nickom Foreste-utiikeej alebo SAM PROTI VSETKYM - pripadne 111111111111111111
Problem som tu nemal asi s nikym, aj ked nejake vymeny nazorov boli ale nie typu "ty k... tak to nie je" a podobne

O nahodenie prav mam zaujem na sekciu pub ako aj predtym (cca 6-7rokov som tu bol na GS)
Nick v hre : SAM PROTI VSETKYM
Nick na fóre : Danco23 [*]
Vek : 27
Steam nick : Foreste23
Steam ID : STEAM_0:1:70940437
Hlstats : zatial nemam nahrate po tom roku moc, kedze som to nainstaloval len 2 dni dozadu ale to sa zmeni, maval som vzdy mesacne cez 160hodin a aktivita na serveroch bola ocividna

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie, nikdy nic

Niečo o sebe : Nieco o sebe? No pripomeniem, ze sa volam Daniel, som zo Ziliny a rad hravam na gitare, bicich a na pocitaci ako kazdy zavislak

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Asi ako kazdy chce hrat v partii normalnych ludi a tym padom zbavit server hracov, ktori zneprijemnuju hru ostatnym, slusnym hracom. Cheaterov vycitim na kilometer

DAkujem a prajem pekny zvysok vecera

Forest
-
Danco23 - CS 1.6 Admin
[Přijat] Ziadost o prava - Forest :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ziadost o prava - Forest :)
HLSA tě kontaktuje na TS a dořešíte zbytek. Řekne ti co novýho, jak kde postupovat, atp..
Přijat
Přijat
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1