Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat]Žiadosť o práva /Furien

Příspěvekod XeFurieN » 07 říj 2017, 17:50 VIP

Názov: Furien servery/ xee

Zdravím, rád by som požiadal o admin práva na Furien serveroch.

Nick v hre : xee

Nick na fóre : XeFurieN

Profil na fóre : https://www.gamesites.cz/forum/xefurien-u28502.html

Vek : 17

Steam nick : xe

Steam ID : STEAM_0:1:102765946

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/hlstats.php?mode=playerinfo&player=42656

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Pokiaľ viem tak žiaden ban, banom sa snažím vyhýbať.

Niečo o sebe : Takže, volám sa Domino, som z východného Slovenska. Študujem v 3. ročníku na gýmnáziu, medzi moje koníčky patrí futbal a vlastne všetky športy. Samozrejme aj búrlivé piatkové noci :D . Na GS som už admin bol. A presne k tejto veci chcem napísať jednú vec, ktorá možno automatický zamietne túto žiadosť a tou vecou je , že ešte pred zopár rokmi kedy furien veľmi frčal som žiadal o práva kde som uviedol , že mám 16 či koľko to bolo. Pravdou je, že som vtedy mal ešte len 14. Bol som adminom asi rok, bez väčších problémov alebo sťažností. Dokázal som si, že aj v mladom veku som to dokázal aj keď požiadavka bola 17 rokov. Preto budem brať ohľad na to ak sa táto žiadosť zamietne ako krok ktorý budem chápať.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Vrátil som sa k Furien-om. Hocikedy na servery nie je žiaden admin , vtedy kedy by ho poctiví hráči potrebovali, preto by som chcel portálu pomocť pred rôznymi problémami na servery, ktoré nie sú dovolené.

Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a už ako sa rozhodnete je na Vás, ospravedlňujem sa ak sa vyskytnú nejaké chyby :)
ťažká flegma.
Obrázek
XeFurieN
Zkušený
Zkušený

[Přijat]Žiadosť o práva /Furien

od Rumcajz » 07 říj 2017, 17:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz