• Stránka 1 z 1
[Z]Žiadosť o práva - FY Maps #1
Ahojte,
rád by som požiadal o admin práva na Fy serveroch (aspoň na Fy_maps 1 kde hrávam pravidelne).
Nick v hre : Nsoo
Nick na fóre : Nsoo
Profil na fóre : nsoo-u69127.html
Vek : 28
Steam nick : 0_ENORMOUS_0 (EnormouS)
Steam ID : STEAM_0:1:82620721
Hlstats :http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/hlstats.php?mode=playerinfo&player=16464
Nejaké bany alebo prehrešky: U mňa sa ešte nestalo, že by som dostal ban ani na NS ani na steame. Nie že ban ale ani kick alebo FAP
Mám skoro 30, som vyrovnaný a mňa nikto nedokáže uraziť ani vytočiť aby som mu nadával spätne, na takých nereagujem 
Niečo o sebe : Volám sa Martin, mám doštudovanú vysokú UKF. Pracujem v jednej z najväčších cestovných kancelárii na Slovensku a predávam zájazdy. V rámci voľného času aktívne tenis a večer s partiou pingpong s pivkom
V minulosti admin na ....org.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Nechcem tu rozpisovať básničky, proste som na servery často, všetci ma poznajú, snažím sa tam krotiť vášne ak tam niekto nadáva. Určite nechcem robiť čistky na servery ani nikoho buzerovať, len byť nápomocný a rýchlo reagovať ak niekto evidentne používa nedovolené "zbrane" aby bol lepší ako v skutočnosti je
) Možno by sa vedel za mňa prihovoriť aj Kusi ktorý ma tam pravidelne vidí 
PS: Verím, že Vás niečo z môjho textu zaujalo
Vzhľadom k môjmu veku už nie som zástanca vyčačkaných nickov velkými/malými písmenami, zátvorkami, čiarkami atď ale ponúknem rozvahu a udržanie poriadku na najlepších SK/CZ serveroch 
Budem rád za skorú spätnú reakciu a pozitívnu odozvu.
rád by som požiadal o admin práva na Fy serveroch (aspoň na Fy_maps 1 kde hrávam pravidelne).
Nick v hre : Nsoo
Nick na fóre : Nsoo
Profil na fóre : nsoo-u69127.html
Vek : 28
Steam nick : 0_ENORMOUS_0 (EnormouS)
Steam ID : STEAM_0:1:82620721
Hlstats :http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/hlstats.php?mode=playerinfo&player=16464
Nejaké bany alebo prehrešky: U mňa sa ešte nestalo, že by som dostal ban ani na NS ani na steame. Nie že ban ale ani kick alebo FAP

Niečo o sebe : Volám sa Martin, mám doštudovanú vysokú UKF. Pracujem v jednej z najväčších cestovných kancelárii na Slovensku a predávam zájazdy. V rámci voľného času aktívne tenis a večer s partiou pingpong s pivkom

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Nechcem tu rozpisovať básničky, proste som na servery často, všetci ma poznajú, snažím sa tam krotiť vášne ak tam niekto nadáva. Určite nechcem robiť čistky na servery ani nikoho buzerovať, len byť nápomocný a rýchlo reagovať ak niekto evidentne používa nedovolené "zbrane" aby bol lepší ako v skutočnosti je

PS: Verím, že Vás niečo z môjho textu zaujalo

Budem rád za skorú spätnú reakciu a pozitívnu odozvu.
Prestaň očakávať úprimnosť od ľudí, ktorí klamú aj sami sebe
-
Nsoo - CS 1.6 Admin
[Z]Žiadosť o práva - FY Maps #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva - FY Maps #1
Ahoj, první příspěvek na fóru a hned žádost o práva. Zkus projevit nějakou snahu nahlašováním hráčů do sekce Porušení pravidel, pomáhej hráčům a případně za měsíc to můžeš zkusit znovu.
Momentálně tedy zamítnuto.
Momentálně tedy zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1