• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o práva / JB
Nick na serveru: M A R K
SID: STEAM_0:1:58299940
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 20
Mé HLStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=49162
Bany, které jsem dostal: Žiadne
Něco o mně: Mám 20 rokov a volam sa Marek, mám rád hudbu, je to môj život. Chodievam do práce, kde pracujem na ntbku, takže som dosť často online. Dosť ma bavi Jailbreak pretože je to zabavne a nie ako len strielať po hračov ( 5v5) . Rád ľudom na serveroch pomáham. A tým že som tam často stretavam tam aj ludi ktorým sa neda pomosť a robia umyselne porušovanie pravidiel.
Proč právě já: Nejde len oto prisť na server a hľadať hriešnikov ale ide oto tam hrať, traviť tam čas a pomahať ludom. Popredu sa ospravedlnujem za malo nahlasenych ludi, snažil som sa mal som vela razi videa, ale probelm je v tom že skoro žiadne dema mi nejdu prehrať (nezanedbavam to umyselne).
Zkušenosti s CS:GO: Hra ma dosť bavi je to moj taky relax hravam každy deň s priatelkou kompety, na JB chodievam dosť často a bavi ma to. Lebo tam spoznam veľa zabavnych ludí.
Poznamka: Nejde oto prisť na server isť k CT a robiť sa dôležity, ide oto že ludia maju račej zabavu, nove veci, zábavné kola, a podobne.
Ďakujem.
Pekny zvyšok dňa.
SID: STEAM_0:1:58299940
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 20
Mé HLStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=49162
Bany, které jsem dostal: Žiadne
Něco o mně: Mám 20 rokov a volam sa Marek, mám rád hudbu, je to môj život. Chodievam do práce, kde pracujem na ntbku, takže som dosť často online. Dosť ma bavi Jailbreak pretože je to zabavne a nie ako len strielať po hračov ( 5v5) . Rád ľudom na serveroch pomáham. A tým že som tam často stretavam tam aj ludi ktorým sa neda pomosť a robia umyselne porušovanie pravidiel.
Proč právě já: Nejde len oto prisť na server a hľadať hriešnikov ale ide oto tam hrať, traviť tam čas a pomahať ludom. Popredu sa ospravedlnujem za malo nahlasenych ludi, snažil som sa mal som vela razi videa, ale probelm je v tom že skoro žiadne dema mi nejdu prehrať (nezanedbavam to umyselne).
Zkušenosti s CS:GO: Hra ma dosť bavi je to moj taky relax hravam každy deň s priatelkou kompety, na JB chodievam dosť často a bavi ma to. Lebo tam spoznam veľa zabavnych ludí.
Poznamka: Nejde oto prisť na server isť k CT a robiť sa dôležity, ide oto že ludia maju račej zabavu, nove veci, zábavné kola, a podobne.

Ďakujem.

Pekny zvyšok dňa.

-
marek2000 - Amatér
[Zamítnuto] Žiadosť o práva / JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Reference] Žiadosť o práva / JB
Adminy prosím o nějaké aktuální reference na hráče.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: [Pohovor] Žiadosť o práva / JB
Postupuješ k pohovoru, kontaktuj mě na TS.
Uvidíme, jak ti to půjde.
Uvidíme, jak ti to půjde.
-
Re: [Pohovor] Žiadosť o práva / JB
Hráč neprošel testy.
Za měsíc od zamítnutí si můžeš požádat znovu.
Zamítnuto.
Za měsíc od zamítnutí si můžeš požádat znovu.
Zamítnuto.
-
• Stránka 1 z 1