Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Ziadost o prava/JB

Příspěvekod RobManTV » 09 dub 2020, 21:22

Rád by som požiadal o práva na Jailbreak serveroch
Nick v hre : RobManTV
Nick na fórku : RobManTV
Profil na fórku : ucp.php
Vek : 17 (čoskoro 18)
Steam nick : RobManTV
Steam ID : STEAM_0:0:192390910
HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=18105
Nejaké bany alebo prehrešky : Ban na servery som ešte nedostal , no raz som mal ban k CT kvôli tomu že u väzňou bol speed hacker tak som sa rozhodol že s blokmi zabarikádujem šachtu.. bohužial sa tam dostal iný hráč , ktorý ma potom nahlásil. Poučil som sa z toho a keď vidim nejaký sh tak sa snažim robiť niečo lepšie ako blokovať šachtu , napr. nahlásiť ho. Od vtedy som ban nikdy nedostal (ani k ct). Síce pri úplne prvých stránkach mojho chatu mám nejaké nadávky ale nepreháňal som to nikdy až tak že by som dostal ban. Samozrejme som sa poučil a prestal som nadávať a hlavne si nevšímať tích toxic hráčov , ktorý radi provokujú iných.
Niečo o sebe : Volám sa Robo. Chodím na strednú odbornú školu v Košiciach a som v tretiom ročníku. Mám veľa voľného času a hlavne teraz keďže je tá karanténa, tak je ma často vidieť na Jailbreak 2. Veľmi rád hrajem na 2 keďže tam mám kúpene aj EVIP. No okrem hrania hier si občas rád zajdem vonku na futbal alebo poldeci s kamošmi.
Prečo by som chcel na GS adminovať : Rád by som mohol hráčom , ktorý sa v tej hre ešte tak nevyznajú .. aj keď tích je už málo no vždy sa nájde nejaký nováčik. Taktiež by som veľmi rád pomohol hráčom ktorý si chcú normalne zahrať , no nemôžu kvôli toxickým hráčom , ktorý tu hru kazia nadávaním , urážaním , schválnymi FK alebo keď totálne nerešpektujú pravidlá.
Na odpoveď sa veľmi teším či už bude pozitívna alebo naopak negatívna. :)
RobManTV
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté] Ziadost o prava/JB

od Rumcajz » 09 dub 2020, 21:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ziadost o prava/JB

Příspěvekod Habs » 09 dub 2020, 22:09 VIP

2020-04-09 14:38:41 zbieram nove skusenosti.
2020-04-09 14:38:49 aby som bol lepsi admin .. ak by som teda bol.

Tak určite začni tým, že eliminuješ veškeré invektívy a hanlivé slová, tvoj chat ich obsahuje požehnane. K hráčom sa správaj s úctou, nahlasuj do pp a keď si budeš myslieť, že je ten správny čas, môžeš to skúsiť znovu (najskôr o mesiac).

Ani akadémia nie je zlá voľba.

Zamietnuté.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů