• Stránka 1 z 1
[Zamitnuto] Žiadosť o práva na Basebuilder 1
Zdravím, rád by som požiadal o práva na BB1
Nick v hre : dNr
Nick na fóre : denersoN
Vek : 20
Steam nick : dNr
Steam ID : STEAM_0:0:59768818
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=513007
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Na GS tuušim ze mám tam niečo ale to bolo už dávno
Niečo o sebe : Zdravím, volám sa Denis. Som z východného Slovenska konkrétne Košice. Mám 20 rokov. Počas svojho voľného času vybehnem vonku sa zabaviť s partiou, no nesmie chýbať aj pozeranie filmov.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Na vašom portáli GS som už adminoval, na serveroch JB cca pred 1-2 rokmi. Skončil som tam preto lebo som nato už nemal čas. Po tom ako som neadminoval na vašom portáli som bol aktívny ale pomenej. Momentalne hrávam na BB1 no zabehnem aj na iné servery ako je Aim kde mám aj VIP. AMX príkazy ovládam kedže som to využíval stále,no nájdu sa aj také na ktoré by som si nespomenul,ale to by nebol vôbec problém sa do toho dostať.
Ďakujem za prečítanie mojej žiadosti a dúfam že výsledok bude pozitívny.
Nick v hre : dNr
Nick na fóre : denersoN
Vek : 20
Steam nick : dNr
Steam ID : STEAM_0:0:59768818
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=513007
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Na GS tuušim ze mám tam niečo ale to bolo už dávno

Niečo o sebe : Zdravím, volám sa Denis. Som z východného Slovenska konkrétne Košice. Mám 20 rokov. Počas svojho voľného času vybehnem vonku sa zabaviť s partiou, no nesmie chýbať aj pozeranie filmov.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Na vašom portáli GS som už adminoval, na serveroch JB cca pred 1-2 rokmi. Skončil som tam preto lebo som nato už nemal čas. Po tom ako som neadminoval na vašom portáli som bol aktívny ale pomenej. Momentalne hrávam na BB1 no zabehnem aj na iné servery ako je Aim kde mám aj VIP. AMX príkazy ovládam kedže som to využíval stále,no nájdu sa aj také na ktoré by som si nespomenul,ale to by nebol vôbec problém sa do toho dostať.
Ďakujem za prečítanie mojej žiadosti a dúfam že výsledok bude pozitívny.
-
denersoN - Zkušený
[Zamitnuto] Žiadosť o práva na Basebuilder 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva na Basebuilder 1
Jedno nahlaseni za temer dva mesice, to opravdu nestaci vzhledem k Tve minulosti. Snahy budes muset projevit vice.
Zamitnuto.
Zamitnuto.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1