• Stránka 1 z 1
[Přijata]Žiadosť o práva na FY serveroch
Ahoj, rada by som požiadala o admin práva na FY serveroch (FY #1 a FY #2).
Nick v hre : BlackSoul
Nick na fóre : angika1995
Profil na fóre : angika1995-u71682.html
Vek : 25
Steam nick : Angi
Steam ID: STEAM_1:0:548067940
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/hlstats.php?mode=playerinfo&player=52301
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Raz som dostala kick za nadávku no od vtedy nič iné, takže ked nepočitam to tak nie žiadny ban ani prehrešok som nemala
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Angi, csko hrám od minuleho leta aktívne skoro každy deň, kedže mam momentalne dosť času, a rada to hrávam.
Prečo by som chcela na GS adminovať? : Chcela by som byť adminka pretože chcem skvalitniť ostatným hráčom hru kedže občas sa stane že pride niekto kto snáď pozná všetky nadávky sveta, a potom šíri tú negativitu na iných ktorý sa toho chytia a začnú nadávať tiež. Poriadok musí byť.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu mojej žiadosti o práva a verím v jej kladné vybavenie.
Nick v hre : BlackSoul
Nick na fóre : angika1995
Profil na fóre : angika1995-u71682.html
Vek : 25
Steam nick : Angi
Steam ID: STEAM_1:0:548067940
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/hlstats.php?mode=playerinfo&player=52301
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Raz som dostala kick za nadávku no od vtedy nič iné, takže ked nepočitam to tak nie žiadny ban ani prehrešok som nemala

Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Angi, csko hrám od minuleho leta aktívne skoro každy deň, kedže mam momentalne dosť času, a rada to hrávam.
Prečo by som chcela na GS adminovať? : Chcela by som byť adminka pretože chcem skvalitniť ostatným hráčom hru kedže občas sa stane že pride niekto kto snáď pozná všetky nadávky sveta, a potom šíri tú negativitu na iných ktorý sa toho chytia a začnú nadávať tiež. Poriadok musí byť.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu mojej žiadosti o práva a verím v jej kladné vybavenie.
- Angi
- Kolemjdoucí
[Přijata]Žiadosť o práva na FY serveroch
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva na FY serveroch
Ahoj, aktivitu máš veľmi dobrú v chate som nič nenašiel a jediné čo ti viem vytknúť je počet nahlásení.
Trošku si osvoj web, nahlás 5 ľudí do PP a keď to spravíš len napíš do tejto žiadosti a posunieme sa ďalej.
V riešení.
Trošku si osvoj web, nahlás 5 ľudí do PP a keď to spravíš len napíš do tejto žiadosti a posunieme sa ďalej.
V riešení.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
-
DeNto - Spamerův sluha
Re: [Přijata]Žiadosť o práva na FY serveroch
Přijata, vítej.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1