• Stránka 1 z 1
[Z] Žiadosť o práva na JB1
Prajem prijemný deň chcel by som u vás požiadať o práva na servery JB.
Začnem takto prestáva ma baviť chodiť na server kde sú cheatery a skripteri a Ateam stím nič nerobí preto žiadam znova viem že moje chovanie bolo prehnané ale človek sa mení.Takže by som vám chcel pomocť vytiahnuť GS tak kde patrí.
Nick v hre : <-> :*
Nick na fóre : PuSSy
Profil na fóre : PuSSY
Vek : 27
Steam nick : Hinata
Steam ID : STEAM_0:0:97287928
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=48123
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Áno mal som tu dost krát ban ale už som sa zmenil a chcel by som vam pomôcť s hračmi ako som bol ja a s cheatermi, plus mám ban u vašej konkurencie nejdem písať názov portálu.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Igor pochádzam zo stredného Slovenska presnejšie mesto Martin venoval som sa hokejbalu a futbalu ale kvôli operáciam kolien som stím sekol.Pracujem ako živnostník v obore poklad zamkovej dalžby.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem sa podieľať na chode portálu, pomáhať, kde sa len bude dať a snažiť sa pomaháť hráčom s čim sa bude dat a s čim budem vedieť.Od decembra mám voľno 3-4 mesiace tak čas na serveroch sa u mňa ešte zvýši.
Ďakujem za prečítanie a za váš čas.
Ak bude nahrať aj nejaké dema tak neni problem začať točiť.
Začnem takto prestáva ma baviť chodiť na server kde sú cheatery a skripteri a Ateam stím nič nerobí preto žiadam znova viem že moje chovanie bolo prehnané ale človek sa mení.Takže by som vám chcel pomocť vytiahnuť GS tak kde patrí.
Nick v hre : <-> :*
Nick na fóre : PuSSy
Profil na fóre : PuSSY
Vek : 27
Steam nick : Hinata
Steam ID : STEAM_0:0:97287928
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=48123
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Áno mal som tu dost krát ban ale už som sa zmenil a chcel by som vam pomôcť s hračmi ako som bol ja a s cheatermi, plus mám ban u vašej konkurencie nejdem písať názov portálu.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Igor pochádzam zo stredného Slovenska presnejšie mesto Martin venoval som sa hokejbalu a futbalu ale kvôli operáciam kolien som stím sekol.Pracujem ako živnostník v obore poklad zamkovej dalžby.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem sa podieľať na chode portálu, pomáhať, kde sa len bude dať a snažiť sa pomaháť hráčom s čim sa bude dat a s čim budem vedieť.Od decembra mám voľno 3-4 mesiace tak čas na serveroch sa u mňa ešte zvýši.
Ďakujem za prečítanie a za váš čas.
Ak bude nahrať aj nejaké dema tak neni problem začať točiť.
- PuSSy
- Amatér
[Z] Žiadosť o práva na JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva na JB1
Ak sa mi tu vyjadrí kozlak podám novu žiadosť ako ten admin podľa mňa by nemal mať právomoc posudzovať či prijat alebo nie keď pán kozlak dostal herný ban.
- PuSSy
- Amatér
Re: Žiadosť o práva na JB1
Zamítnuto…
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1