Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Žiadosť o práva na serveri JB#3

Příspěvekod Lollerr1984 » 23 lis 2017, 16:41 VIP

Nick na serveru: Lollerr

SID: STEAM_0:1:128497991

Sekce, na které chci práva: Jailbreak (#3)

Věk: 16

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497/hlstats.php?mode=playerinfo&player=636

Bany, které jsem dostal: Pokial viem tak iba jedene ban na hodinu za to že CTčka dávali freekilly ako sa im zachcelo a ja som chytil rage a začal som nadávať, ale chybu som si už uvedomil a odvtedy nič.

Niečo o mne: Čaute moje meno je Tomáš Kubik pochádzam z Martina, deviatého najväčieho mesta na Slovensku, nachádza sa v stredoslovenskom kraji. Chodím na EGMT (Evanjelické Bilingválne Gymnázium v Martine) kde navštevujem druhý ročník. Od mojho šiesteho roku života som sa venoval hraniu tenisu ale skončil som s ním keď som mal nastúpiť na gymnázium lebo som vedel že prídu veľa skúšok a celkovo učenia. Najvyšie čo som kedy bol v tenisovom rebríčku na Slovensku bolo 20. miesto v kategorií starši žiaci. Následne niekedy v polovici prvého ročníka som začala hrávať florbal za FbK Turany. Kamarát mi povedal čo to neskúsim tak som išiel na tréning, zapáčilo sa mi to a pokračoval som v tom. Lenže po hraní florbalu 3 mesiace som si vážne zlomil ruku (pravé predlaktie) a musel som ísť na operáciu kde ruky dávali železné dráty a momentálne čakám na ich vybratie niekedy v Apríli.
Proč právě já: Jailbreak hrávam veľmi rád a všimol som si že hráči nevedia pravidlá až tak ako by mali tým pádom dávaju bezdôvodné freekilly a ja stým nemôžem nič robiť aj keď by som chcel. Preto si myslím že ja čo som na JB každý deň minimálne 1,5 hodiny ak nie viac by som bol dobrou výpomocou pred A-Team
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahratých 1181 hodín a hru poznám celkom dobre čo sa týka MM a podobných vecí.
Případné poznámky: Ďakujem za prečítanie mojej žiadosti a pevne verím že nadomnou porozmýšlate o prijatie do A-Teamu.

Lollerr
JA---> Talentovaný mladý muž :)
Lollerr1984
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z] Žiadosť o práva na serveri JB#3

od Rumcajz » 23 lis 2017, 16:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o práva na serveri JB#3

Příspěvekod byLife » 23 lis 2017, 19:35 VIP

Tvůj poslední příspěvek na webu je z minulého roku, od jsi žádal o akademika a byl jsi zamítnut..
Nevidím zde snahu, mas k tomu něco, nebo to mám zamítnout a počkat mesic, než aspoň něco nahlasis a projeví snahu?
byLife
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod Lollerr1984 » 23 lis 2017, 19:53 VIP

To je pravda ale splňam všetko mám 5 nahlásení ale nikde sa nepíše že musia aktuálne, a vtedy som robil akademiu lebo som nemal vek.
Lollerr1984
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod byLife » 24 lis 2017, 10:38 VIP

Haha 1:0
Jestli takhle bereš doslovně pravidla, mohla by byt s tebou sranda a taktéž by si mohl byt přínosem, avšak to nemění nic na tom, ze
neni ta snaha, nikdo nemůže po roce prijit a chtít jen tak nahodit, nahlas 10 hráčů kteří budí zabanovani a pohneme se dal
byLife
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod Lollerr1984 » 24 lis 2017, 14:31 VIP

Dobre a tých hráčov mám nahlásiť do tohto topicu alebo normálne do porušení pravidel ?
Nemám stým problém.
Lollerr1984
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod BrooKlyGS » 24 lis 2017, 18:33 VIP

Normálně do PP.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS