Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[ZAMÍTNUTO]Ziadost o Práva na serveri.

Příspěvekod furaccino » 07 srp 2017, 12:41

Nazov: GUN GAME 1 / paNko

Ahoj, rád by som požiadal o práva na serveri.

Nick v hre : paNko

Nick na fóre : furaccino

Profil na fóre : ucp.php

Vek : 19

Steam nick : paNko

Steam ID : STEAM_0:0:210100708

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2140/h ... ayer=48566

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie určite nie , som slušny a poctivý hráč

Niečo o sebe : Ahojte volám sa Marek mám 19 rokov a pochadzam zo Stiavnických bani dedinka pri Banskej Stiavnici. Venujem sa profesionalnemu futbalu za Ružomberok. Moje dalšie hobby su hranie hier na pC , party , ženy a tak dalej :D

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Začnem jednou informaciou že bol som už admin len som mal pokazený ntb a nebol na to velmi čas ale teraz som si kupil novy ntb a venujem sa tomu dosť často takže rád by som sa vratil do A-týmu a strašne ma začal baviť GG. Ked som bol admin nebol somnou žiadny problem tak rád by som sa vratil a skusíl to znova.Chcem sa aj sopravedlniť že som mal problemy a nebol som tu velmi ale ako som písal ked raz nieje na čom hrať tak sa neda no. Ale neboli somnou žiadne problemy. GG mám dosť naštudovaný.

Chcem sa podakovať za odpisanie a dufam že nebude žiadny problem! :)
Ži to čo chceš žiť a rob to čo chceš robiť!!!
furaccino
Pokročilý
Pokročilý

[ZAMÍTNUTO]Ziadost o Práva na serveri.

od Rumcajz » 07 srp 2017, 12:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ziadost o Práva na serveri.

Příspěvekod jysi » 08 srp 2017, 00:13 VIP

Ahoj.

Minule jsi byl přijat s akademickými právy kde jsi se vůbec ale vůbec nesnažil cokoliv dělat, zrušen si byl za neplnění povinností akademie a nesledování fóra, kdy jsem ti i při pohovoru řekl že pokud víš že nebudeš mít čas atd. máš si napsat omluvenku která ale nebyla, navíc nemáš žádné nové nahlášení které by vyvrátilo můj názor který je že jse ti spíše více nechtělo ( a také z důvodů konverzací které sem tam proběhli na steamu ).

Tentokrát to nebude tak jednoduché. 15 nahlášení v PP nebo si projdi akademii, za měsíc to můžeš zkusit znova.
Ukaž že to myslíš vážně a že se jen nechceš vyhnout tomu co by tě stejně čekalo a že o práva opravdu stojíš.

Zamítnuto
Obrázek
Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.

Ex HLSA public sekce
jysi
Profesionál
Profesionál

Zpět na Nábory Adminů