• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žiadosť o práva/ patrik-historie
Nazov: patrik-historie
Dobrý deň,
volám sa Patrik rád by som požiadal o admin práva na JB serveroch.
Nick v hre: patrik-historie
Nick na fóre: callmeonlypatrick
Profil na fóre: habs-u41534.html
Vek: 25
Steam nick: callmeonlypatrick
Steam ID: STEAM_0:1:62459599
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=46844
Informácie o mne:
Nejaké bany alebo prehrešky: Prehrešky a problémy nemám rád na serveroch GS, preto ich sám nerobím. Bany nemám žiadne.
Niečo o sebe : Hmm...niečo o mne. Niektorých som nahneval, niektorým som pomohol, s niekym som sa pobavil na servery JB. Som zodpovedný za svoje činy. Ak sa niečo stane, snažím sa to čo najskôr vyriešiť. Pomáham rád a nebojím sa výzvam. Hrajem na gitaru, žijem v Anglicku. Viacej sa o mne dozvieš na TS-sku (GS).
Žiadosť o práva na admina: Dôvod taký, že keď niekedy prídem na server, nájdem niekoho robiť problém. Príklad: nadávky, cheatery, FK a ďalšie. Vždy som na servery, keď tam nie je admin. Potom sa s nimi dohadujem, že treba na určitý server vyriešiť problemy. Už tieto problémy chcem sám vyriešiť.
Ďakujem za prečítanie žiadosti. Možno sa uvidíme na serveroch GAMESITES.
S Pozdravom Patrik
Dobrý deň,
volám sa Patrik rád by som požiadal o admin práva na JB serveroch.
Nick v hre: patrik-historie
Nick na fóre: callmeonlypatrick
Profil na fóre: habs-u41534.html
Vek: 25
Steam nick: callmeonlypatrick
Steam ID: STEAM_0:1:62459599
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=46844
Informácie o mne:
Nejaké bany alebo prehrešky: Prehrešky a problémy nemám rád na serveroch GS, preto ich sám nerobím. Bany nemám žiadne.
Niečo o sebe : Hmm...niečo o mne. Niektorých som nahneval, niektorým som pomohol, s niekym som sa pobavil na servery JB. Som zodpovedný za svoje činy. Ak sa niečo stane, snažím sa to čo najskôr vyriešiť. Pomáham rád a nebojím sa výzvam. Hrajem na gitaru, žijem v Anglicku. Viacej sa o mne dozvieš na TS-sku (GS).
Žiadosť o práva na admina: Dôvod taký, že keď niekedy prídem na server, nájdem niekoho robiť problém. Príklad: nadávky, cheatery, FK a ďalšie. Vždy som na servery, keď tam nie je admin. Potom sa s nimi dohadujem, že treba na určitý server vyriešiť problemy. Už tieto problémy chcem sám vyriešiť.
Ďakujem za prečítanie žiadosti. Možno sa uvidíme na serveroch GAMESITES.

S Pozdravom Patrik

Chceš sa niečo dozvedieť. Tak príď na TS a tam pokecáme. Pekný deň prajem. (iba rozumný)
-
callmonlypatrik - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Žiadosť o práva/ patrik-historie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva/ patrik-historie
Už tieto problémy chcem sám vyriešiť.
To predsa môžeš aj bez práv. Síce nie tak pohotovo, ale stále je možnosť nahlasovať do pp, kde sa prehrešky riadne banuju. Zároveň je to pre nás známka toho, že Tvoj záujem je seriózny a skutočne chceš pomáhať. Od teba tam ale nevidno žiadny príspevok. Čo sa týka teba, páči sa mi tvoj prístup, pamätám si ta dokonca este z dávnejšich čias a zo skúseností nemam vedomosť o tom, že by s tebou boli problémy. Na druhej strane, viackrát som ta evidoval ako niekoho, kto nemá osvojene pravidla a riešenia pri jednotlivých situáciách boli nesprávne. Nemám ti to za zlé, je pochopiteľné, že ked začneš hrávať JB po dlhej dobe, potrebujes čas na to, aby si sa zabehol.
Test z pravidiel, ktorý predchádzal nahodeniu každého admina, je postavený tak, ze elementárna znalosť pravidiel je na jeho úspešné zvládnutie menej ako málo. Preto Ti, v tvojom záujme odporúčam, aby si ten mesiac ešte počkal, pričom budeš nahlasovat do pp, osvojovať si nové pravidlá a znalosti a keď sa stretnes s nejakou, ktorá ti niebude jasná, obratis sa na niekoho, kto ti ju bude vedieť vysvetliť. Ideálne niekto zo SA /HLSA jailbreaku - pokojne si nás pridaj na steame.
Čo ty na to?
Btw, dodal si nesprávny hlstats.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=20930
-
Habs - Spamer
Profil na forku:https://www.gamesites.cz/forum/callmonlypatrik-u68675.html
Ospravedlňujem sa za chybu. Toto je moje forko.
Ospravedlňujem sa za chybu. Toto je moje forko.
Chceš sa niečo dozvedieť. Tak príď na TS a tam pokecáme. Pekný deň prajem. (iba rozumný)
-
Máš pravdu, ale myslím si sám, že na tie práva mám nárok. Z dôvodu že pravidla sú najmenej čo sa časom admin naučí a nepotrebuje na to mesiac. Niektorých adminov tiež poznám a niektoré pravidlá nevedia, až po čase. Pravidla sa vždy menia, tak ako admini. Takže je to len na vás ako sa rozhodnete.
S pozdravom
Patrik
S pozdravom
Patrik
-
callmonlypatrik píše:... ale myslím si sám, že na tie práva mám nárok. Z dôvodu že pravidla sú najmenej čo sa časom admin naučí a nepotrebuje na to mesiac.
Ja si to nemyslím. A nie len na základe toho, čo si napísal o pravidlách, pretože na JB pravidlá určite nie sú to najmenej, ale aj na základe toho, čo som našiel v tvojom chate.
Áno. Je pravda, že niektoré pravidlá sa časom menia, pretože JB je mód, ktorý sa vyvíja. A teda nikto nevie pravidlá na 100%.
Ale Habs spomínal základy, ktoré musí mať zvládnuté každý žiadateľ ešte pred pohovorom.
Takže dolaď tie základy, pomáhaj hráčom, nahlasuj do PP a o mesiac si môžeš požiadať znovu.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1