• Stránka 1 z 1
[Z]Žiadosť o práva/PB1/Handi!
Ahojte, rád by som požiadal o admin práva na paintball servery.
Nick v hre : Handi!
Nick na fóre : Dominooo
Profil na fóre : dominooo-u51558.html
Vek : 17
Steam nick : Dominooo
Steam ID : STEAM_0:0:196327430
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65540/ ... player=556
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žiadny ban nemám som slušný hráč, ktorý chce hrať a nie nadávať.
Niečo o sebe : Ahojte, volám sa Dominik, pochádzam z malej dedinky ktorá sa volá Nitriansky Hrádok a patrí pod mesto Šurany. Momentálne navštevujem strednú odbornú školu technickú v Šuranoch, a to odbor mechanik nastavovač ako druhák. V živote by som to chcel docieliť aj s maturitou niekde k skvelej partii ľudí, kde si ma budú vážiť ako pracujem. K mojím záľubám patrí ako prvý futbal, ktorý hrám od 6 rokov asi
, po futbale nasleduje floorbal, a teraz cez zimu hokej.
Na GS som už raz adminom bol a to peknú dobu, ale potom som nemal čas a pred mesiacom som sa zrušil kôli povinnostiam.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem udržať tento server v poriadku, bez bordelu a špiny, a tak isto by sa tam admin zišiel.
Ďakujem za prečítanie mojej žiadosti a verím, že sa rozhodnete správne.
Nick v hre : Handi!
Nick na fóre : Dominooo
Profil na fóre : dominooo-u51558.html
Vek : 17
Steam nick : Dominooo
Steam ID : STEAM_0:0:196327430
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65540/ ... player=556
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žiadny ban nemám som slušný hráč, ktorý chce hrať a nie nadávať.
Niečo o sebe : Ahojte, volám sa Dominik, pochádzam z malej dedinky ktorá sa volá Nitriansky Hrádok a patrí pod mesto Šurany. Momentálne navštevujem strednú odbornú školu technickú v Šuranoch, a to odbor mechanik nastavovač ako druhák. V živote by som to chcel docieliť aj s maturitou niekde k skvelej partii ľudí, kde si ma budú vážiť ako pracujem. K mojím záľubám patrí ako prvý futbal, ktorý hrám od 6 rokov asi

Na GS som už raz adminom bol a to peknú dobu, ale potom som nemal čas a pred mesiacom som sa zrušil kôli povinnostiam.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem udržať tento server v poriadku, bez bordelu a špiny, a tak isto by sa tam admin zišiel.
Ďakujem za prečítanie mojej žiadosti a verím, že sa rozhodnete správne.
„Neúspech je len šanca začať znova, tentokrát o niečo rozumnejšie.“

-
Dominooo - Spamerův sluha
[Z]Žiadosť o práva/PB1/Handi!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva/PB1/Handi!
Zlepši to svoje chování, nejlépe si projdi akademii jestliže chceš uspět.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1