Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Žiadosť o práva Public#1/melodrama.

Příspěvekod melodrama » 10 kvě 2018, 19:59 VIP

Ahojte,takže rád by som požiadal o práva na Public Server #1

_____________________________________________________________________________________________________________

Nick v hre:                  Vek:
melodrama.                  17 rokov

SteamID:                  Nick na fóre:
STEAM_0:0:222436974              melodrama.

HLStats z danej sekcie,profil na fóre a steam profil:           
Kliknite!
Kliknite!
STEAM    
_____________________________________________________________________________________________________________

Prehrešky/bany:
Takže.. Keďže na tomto portále hrávam od roku 2013, takže nejaké bany tam určite boli. Konkértne za hackovania alebo nejaké vačšie prehrešky to neboli, max nejaké tie nadávky..Hrával som tu pod tolkými menami že nemám ani šancu si to pamatat.. Takže konkrétne vám to fakt nepoviem, ale tie nadávky tam boli určite z ktorým som sa už poučila viem riešit veci s chladnou hlavou .. Jedine čo viem som hrával pod menom Atai najčastejšie.

Niečo o mne:
Volám sa Lukáš mám 17 rokov, bývam v malom meste na juhu stredného Slovenska v Riamvskej Sobote spoločne s mojou rodinou.Hovorím 3 jazykmi a to Slovensky,Anglicky a Maďarsky :D. Študujem na gymnáziu už 6.rok. Vo volnom čase chodievam s kamarátmi/tkami von,hrám counterstrike alebo poprípade niečo na psku.. Na GS hrávam už od roku 2013 , hrával som pod roznymi menami.. Najviac asi pod prezývkou "Atai"..Poprípade si možete pozrieť hlstats na meno Atai myslím že tam budem a uričte mám nejaký ten dník nahratý. Teraz som začal znova hrávať GS servery, keďže mám opať volný čas.. Naposledy som tu hrával v roku 2017 .. Snažím sa nerobiť zbytočné problémy , ba naopak ich pomáhať riešiť .. Hráčov nehlásim keďže mi to príde byť občas zbytočné lebo keď má niekto nejaké hacky tak do pár minút zvykne byť zabanovaný..Momentálne pod nickom melodrama. nemám nahratých 20hodín , ale mám dobrú aktivitu a každý pracovný deň viem byť aktívny na servery 2-3 hodiny, ale keď sú nejaké problémy tak viem ísť na server skoro vždy. Už som tu neraz mal nahratých viac ako 20hodín , skúsenosti s amx mám, bol som už adminom aj na viacerých portáloch ktoré nejdem menovať z dovodu reklamy. Taktiež mám zakúpené evip na tento server. Na tomto portáli som nikdy nežiadal o admina, keďže som s mojím správaním sám nebol spokojený a dlho by som si to ajtak neudržal, takže som sa rozhodol požiadať až teraz, s jediným problémom čo je ten nahratý čas, ale pod iným menom a na NS mám nahraté nejaké tie dni, a na steame mam na cs niečo okolo 1300hodín za nie až tak dlhý čas čo svedčí o mojej aktivite.

Prečo by som tu chcel byť adminom:
No takže v prvom rade ako som už vravel, keď sú nejaký hackery tak sa to zvyčajne rýchlo vyrieši .. No keď sú menšie potyčky, bugy,urážania atď.. Tak kvoli tomu admina ludia nevolajú až tak často.. A k tím hackerom, cez deň keď je každý v práci alebo v škole (čiže vacsina adminov), tak práve vtedy je veľa hráčov ktorí nedodržujú pravidlá a taký čas to vie byť dosť otravné.. A hlavne chcem byť pre portál prínosom v čom sa len dá.

Ďakujem za čas venovaný prečítaním žiadosti a za odpovede.
"Last year was a hard one, but life goes on
Bumpin' my head against the wall, learnin' right from wrong"
-Tupac
melodrama
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Žiadosť o práva Public#1/melodrama.

od Rumcajz » 10 kvě 2018, 19:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o práva Public#1/melodrama.

Příspěvekod Hope » 10 kvě 2018, 22:13

Tvoj Slovník:
*(Team) lebo su prij ebany.
*k kt je.
*poj. eb anci blokuju rebrik more.