• Stránka 1 z 1
[ZAMÍTNUTO][Zombie Night 1] žiadosť o práva.
Názov: Zombie night 1
Ahoj, rád by som požiadal o admina na zombie night 1.
Nick v hre: [Q]iuze[M]ouse
Nick na fóre: peterbelko
vek: 15
steam nick: [Q]iuze[M]ouse
steam ID: STEAM_0:0:143952971
Hlstats: hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Bany som zatial nemal. Som slušný človek
Niečo o sebe: Ahoj, volám sa Daniel. Budem 1. na strednej. Vo voľnom čase si záhram 1,6 alebo pojdem von napr. do kina
Prečo by som chcel byť admin na 1.6? Nepáči sa mi keď tam začnú malé deti nadávať.. a mali by dostať BAN!
Ahoj, rád by som požiadal o admina na zombie night 1.
Nick v hre: [Q]iuze[M]ouse
Nick na fóre: peterbelko
vek: 15
steam nick: [Q]iuze[M]ouse
steam ID: STEAM_0:0:143952971
Hlstats: hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/hlstats.php?
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Bany som zatial nemal. Som slušný človek
Niečo o sebe: Ahoj, volám sa Daniel. Budem 1. na strednej. Vo voľnom čase si záhram 1,6 alebo pojdem von napr. do kina
Prečo by som chcel byť admin na 1.6? Nepáči sa mi keď tam začnú malé deti nadávať.. a mali by dostať BAN!
- peterbelko
- Kolemjdoucí
[ZAMÍTNUTO][Zombie Night 1] žiadosť o práva.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Zombie Night 1] žiadosť o práva.
Ahoj.
6.8. ses poprvé na steamu napojil na server dle HLSTATS který si vlastně ani nedodal ( hlstats ), na web jsi se zaregistroval taktéž 6.8. a vše nasvědčuje že jsi tento hráč ( neboli to mě vede k otázce, proč nové ACC na fóru ).
Rada: Projdi si akademii a pak si znovu požádej, nesplňuješ skoro žádnou základní podmínku.
Zamítnuto.
6.8. ses poprvé na steamu napojil na server dle HLSTATS který si vlastně ani nedodal ( hlstats ), na web jsi se zaregistroval taktéž 6.8. a vše nasvědčuje že jsi tento hráč ( neboli to mě vede k otázce, proč nové ACC na fóru ).
Rada: Projdi si akademii a pak si znovu požádej, nesplňuješ skoro žádnou základní podmínku.
Zamítnuto.

Evip: BB#1, DustMaps, Inferno onli, Public#1, Dust2Only1, zombie mini
VIP: TS, Deathmach, Web.
Buď tím kým chceš být a sni o tom kým můžeš být.
Ex HLSA public sekce
-
jysi - Profesionál
• Stránka 1 z 1