• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o práva.
Nick na serveru: Ⓢⓗⓐⓓⓞⓦⓘⓘⓘⓚ
SID: STEAM_0:0:237695789
Sekce, na které chci práva: MiniGames
Věk: 15
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=50810
Bany, které jsem dostal: Dostal som jeden ban na JB ktorý bol 100% oprávnený urobil som chybu nad ktorou by sa nie jeden zamyslel... A 2 bani za karmu na TTT ale to už bolo hrozne dávno...
Něco o mně: Moje meno je Dominik a bývam v malom meste Hnúšťa okres Banská Bystrica chodím na ZŠ 9. ročník a plánujem ísť na strednú grafickú školu. Moje záľuby sú Hry Anglický Jazyk a zvieratá. Sám mám doma psa ktorý sa volá Riči a je to PUG a tiež 2 mačky.
Proč právě já: Myslím si že mám veľmi dobrú aktivitu a mám čas sa o server starať aby tam niekto nerobil bordel.Pomáhať/Poradiť iným mi problém nerobí. Tak tiež na tomto servery mám cez 100 hodín a som tam TOP12
Zkušenosti s CS:GO: Na hre CS:GO Mám už nahraných 1000 hodín a plánujem si kúpiť aj CS 1.6
Případné poznámky: Ospravedlňujem sa za svoj chat je tam možno nejaký spam alebo sem tam niečo čo by tam byť nemalo
za to sa ospravedlňujem a snažím sa to napraviť. Moja aktivita na CS:GO : https://ctrlv.cz/IJKs Jo a dúfam že sa vám páčia farby a že to nejako nevadí
(Neviem či mi ešte vedľa mena ukazuje že som Akademik ale toho som si dal asi pred jedným mesiacom zrušiť ale je možné že mi to ešte stále zabudli dať preč z Fóra)
SID: STEAM_0:0:237695789
Sekce, na které chci práva: MiniGames
Věk: 15
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=50810
Bany, které jsem dostal: Dostal som jeden ban na JB ktorý bol 100% oprávnený urobil som chybu nad ktorou by sa nie jeden zamyslel... A 2 bani za karmu na TTT ale to už bolo hrozne dávno...
Něco o mně: Moje meno je Dominik a bývam v malom meste Hnúšťa okres Banská Bystrica chodím na ZŠ 9. ročník a plánujem ísť na strednú grafickú školu. Moje záľuby sú Hry Anglický Jazyk a zvieratá. Sám mám doma psa ktorý sa volá Riči a je to PUG a tiež 2 mačky.

Proč právě já: Myslím si že mám veľmi dobrú aktivitu a mám čas sa o server starať aby tam niekto nerobil bordel.Pomáhať/Poradiť iným mi problém nerobí. Tak tiež na tomto servery mám cez 100 hodín a som tam TOP12
Zkušenosti s CS:GO: Na hre CS:GO Mám už nahraných 1000 hodín a plánujem si kúpiť aj CS 1.6
Případné poznámky: Ospravedlňujem sa za svoj chat je tam možno nejaký spam alebo sem tam niečo čo by tam byť nemalo

⚡️☠️Shadow⚡️
-
Shadowiiik2K17 - Pokročilý
[Zamítnuto] Žiadosť o práva.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva.
Ještě jsem nikdy nepřijal nikoho, kdo měl žádost barvičkama..
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1