Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1
Žiadosť o práva
Nazov: Zombie,Zombie chronic 1 /deltaupain
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Zombie chronic
Nick v hre :deltaupain
Nick na fóre :deltaupain
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 21
Steam nick :STEAM_0:1:154081341
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=477411
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie nemam žiadne nikde inde nehrajem iba zombie
Niečo o sebe : Volám sa Adrian
pracujem v Amsterdame
zbožňujem auta driftovanie som od narodenia gamer takže s
toho vyplíva že veľa času trávim pri hraní
priateľka na mňa kašle ...
som aktívny vtipný až morbidne ... nevadí o to
lepšie
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Takže chcem zlepšiť hranie na serveri pomáhať nováčikom banovať plebov ktorý
používaju nepovolené skripty v hre (cheaters)a taktiež nenávidim vulgárnych pleb kidov ktorý kydajú na iných .... aj keď nie
som zatial admin tak sa ich snažim ukludniť, usmerniť a prehovoriť do duše aj keĎ to je občas na nervy
adminom som tu už bol cca pred 5 rokmi na serveri zm/nightmare ale prišiel som o steam účet kedže som ho nemal poriadne zabezpečený ... :/ znalost s amxmodmenu/pluginmy .... mam
dodatok : už som raz žiadal len som mal prehrešok že som bol vulgárny ..asi som mal zlý deň ..:/
tak ste ma zamietli
PS: poucil som sa
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Zombie chronic
Nick v hre :deltaupain
Nick na fóre :deltaupain
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 21
Steam nick :STEAM_0:1:154081341
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=477411
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie nemam žiadne nikde inde nehrajem iba zombie
Niečo o sebe : Volám sa Adrian

toho vyplíva že veľa času trávim pri hraní

lepšie
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Takže chcem zlepšiť hranie na serveri pomáhať nováčikom banovať plebov ktorý
používaju nepovolené skripty v hre (cheaters)a taktiež nenávidim vulgárnych pleb kidov ktorý kydajú na iných .... aj keď nie
som zatial admin tak sa ich snažim ukludniť, usmerniť a prehovoriť do duše aj keĎ to je občas na nervy

adminom som tu už bol cca pred 5 rokmi na serveri zm/nightmare ale prišiel som o steam účet kedže som ho nemal poriadne zabezpečený ... :/ znalost s amxmodmenu/pluginmy .... mam

dodatok : už som raz žiadal len som mal prehrešok že som bol vulgárny ..asi som mal zlý deň ..:/

PS: poucil som sa
-
deltaupain - Kolemjdoucí
Žiadosť o práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1