• Stránka 1 z 1
[Z] Žiadosť o práva
Nick na serveru: Vypleskátor
SID: 76561198312729573
Sekce, na které chci práva: Surf Combat
Věk: 21 let
Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): žiadne.
Něco o mně: Volám sa Peťo, mám 21 rokov bývam vo Valaskej a pracujem vo fabrike. Som na serveri celkom často viac menej celý pracovný týžden a niekedy aj o víkendoch.
Proč právě já: Mám dobrú reputaciu, surfujem už vyše 11 rokov. Na serveri mam globala a nikto ma len tak lahko neporazí. Chalani na serveri maju predomnou rešpekt. Som priatelský ale zaroven neznesiem hnusne správanie. Mám pocit že ak sa stanem adminom prinesie to na surf harmóniu a disciplínu. Na tomto učte mam nahraných 3k hodin a dokopy niečo vyše 5k.
Případné poznámky: Verím že spravíte správne rozhodnutie a pomožete tak celemu surfu.
s láskou Váš vypleskanec :*
Sekce, na které chci práva: Surf Combat
Věk: 21 let
Něco o mně: Volám sa Peťo, mám 21 rokov bývam vo Valaskej a pracujem vo fabrike. Som na serveri celkom často viac menej celý pracovný týžden a niekedy aj o víkendoch.
Proč právě já: Mám dobrú reputaciu, surfujem už vyše 11 rokov. Na serveri mam globala a nikto ma len tak lahko neporazí. Chalani na serveri maju predomnou rešpekt. Som priatelský ale zaroven neznesiem hnusne správanie. Mám pocit že ak sa stanem adminom prinesie to na surf harmóniu a disciplínu. Na tomto učte mam nahraných 3k hodin a dokopy niečo vyše 5k.
Případné poznámky: Verím že spravíte správne rozhodnutie a pomožete tak celemu surfu.
s láskou Váš vypleskanec :*
-
vylpeskator - Kolemjdoucí
[Z] Žiadosť o práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva
Cus no tak kde zacit
Za 1.
Bylo po tobe chteno steamID32
Za 2.
Je potreba zaslat tve HLStats ktere si ani neposlal a ze vzoru rovnou i vymazal
Za 3.
Banlist
Za 4.
Nesplnujes zakladni podminky
Za 5.
Prisli mi negativni reference na tebe
Takze priste posli svoje steamID32, HLStats, zlepsi sve chovani na serveru a nedostavej bany a kicky, nahlas 5 lidi do PP a muzes to zkusit znova za mesic
Zamitnuto.
Za 1.
Bylo po tobe chteno steamID32
Za 2.
Je potreba zaslat tve HLStats ktere si ani neposlal a ze vzoru rovnou i vymazal
Za 3.
Banlist
Za 4.
Nesplnujes zakladni podminky
Za 5.
Prisli mi negativni reference na tebe
Takze priste posli svoje steamID32, HLStats, zlepsi sve chovani na serveru a nedostavej bany a kicky, nahlas 5 lidi do PP a muzes to zkusit znova za mesic
Zamitnuto.
Čím dýl to budeš vařit, tím dýl to bude dobrý.

-
M1kizzek - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1