• Stránka 1 z 1
[V] Žiadosť o Unban/DustOnly1/Wanted
[=] Dostal jsi trest od admina: WanTed
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: Jean Claude VACban
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:2731191
[=] Zabanovana IP: 95.102.210.254
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz
Toto krásne dopoľudní, keď sa vonku nič nedá robiť skrz takú zimu a coronu som si pred tým ako pojdem do roboty na poodbenú hral na Vašom serveri dust only 1, keď v tom po dlhej dobe som dostal do ruky Wipo. Dal som možno 4 hlavy, predmierené na hlavu z midu na short. Úplne normálna vec, že z midu na short asi nič moc iné ako hlava padnúť nemože. No a dostal som ban za Aimbot. V živote som necheatoval, ani by ma to nenapadlo. Ale to je celkom otrepaná fráza, viem. Jednoducho by som rád požiadal o preverení dema, a následne Unban. Adminovi čo mňa banoval to ani nemám za zlé, sme ľudia, robíme chyby.
PS: Ako Váš bývali admin (ZM a Furuien) z roku 2014 - 2016 by som si ani nedovolil u Vás cheatovať, už len z princípu. Ale rozhodnutie je na iných ako mne.
Prajem pekný deň a dúfam v skorú odpoveď.
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: Jean Claude VACban
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:2731191
[=] Zabanovana IP: 95.102.210.254
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz
Toto krásne dopoľudní, keď sa vonku nič nedá robiť skrz takú zimu a coronu som si pred tým ako pojdem do roboty na poodbenú hral na Vašom serveri dust only 1, keď v tom po dlhej dobe som dostal do ruky Wipo. Dal som možno 4 hlavy, predmierené na hlavu z midu na short. Úplne normálna vec, že z midu na short asi nič moc iné ako hlava padnúť nemože. No a dostal som ban za Aimbot. V živote som necheatoval, ani by ma to nenapadlo. Ale to je celkom otrepaná fráza, viem. Jednoducho by som rád požiadal o preverení dema, a následne Unban. Adminovi čo mňa banoval to ani nemám za zlé, sme ľudia, robíme chyby.
PS: Ako Váš bývali admin (ZM a Furuien) z roku 2014 - 2016 by som si ani nedovolil u Vás cheatovať, už len z princípu. Ale rozhodnutie je na iných ako mne.
Prajem pekný deň a dúfam v skorú odpoveď.
-
N3mO - Mistr
[V] Žiadosť o Unban/DustOnly1/Wanted
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o Unban/DustOnly1/Wanted
Ahoj,
Na serveri sme boli 3 admini a všetci sme sa zhodli že maš AB kedže také hlavý rozhodne nepadli nahodne (luck).
1.Demo:
Cuk na hlavu......nemyslim že toto by si dal bez ab...
https://www.uschovna.cz/sk/zasilka/FNXN ... CAX6JWZ3R5
Hltv blbne takže to nemožem dodať.....to jedno demo bude snad stačit.....a však budem sa snažit dodat hltv to nejak spraviť.
Ked som sa dopustil chyby ospravedlňujem sa.

Na serveri sme boli 3 admini a všetci sme sa zhodli že maš AB kedže také hlavý rozhodne nepadli nahodne (luck).

1.Demo:
Cuk na hlavu......nemyslim že toto by si dal bez ab...
https://www.uschovna.cz/sk/zasilka/FNXN ... CAX6JWZ3R5
Hltv blbne takže to nemožem dodať.....to jedno demo bude snad stačit.....a však budem sa snažit dodat hltv to nejak spraviť.
Ked som sa dopustil chyby ospravedlňujem sa.

„All things are difficult before they are easy.“
-
Vandoren - Sponzor
No akože neviem či by som ja mal za potrebu cheatovať. Nemám 10 rokov, hrám preto aby som zabil trošku času pred tým než pojdem do roboty. Ako dlhodobý hráč CS:GO, kde sú takéro fragy úplne normálne, že "flickneš" (alebo jak sa to volá) a zabiješ ho, to, že to bola hlava je už len luck, keby to neni na mide zo shortu, tak by to hlava nebola. Moj názor. Počkáme si na rozhodnutie toho nejakého cheathuntera, lebo ako tomu teraz hovoríte. Len mi príde celkom smutné, že dostanem Perma za Ab ako bývalý admin, ktorý tu strávil vo vašom týme 2 roky života za 4 fragy. To mi príde na hlavu + si snáď nemyslíte, že som taký sprostý aby cheatoval na steame, ktorý mám cez 10 rokov
Samozrejme je to vec názorou a rozhodnutie budem rešpektovať.

-
N3mO - Mistr
Bohužiaľ no......keby mi ide hltv pekne vidno 2x hlava cez smoke a krabice lebo som ťa spectoval ale bohužiaľ som ťa nenatacal
„All things are difficult before they are easy.“
-
Vandoren - Sponzor
Jeden frag cez smoke tam bol, či bol aj cez krabicu to už neviem. Ale kvoli jednému fragu hodnotiť je podľa mna priskoré. Už len keď si ma spectoval, tak si si mohol všimnuť, že som aj hral alá štýl CS:GO, kde sa takto mid hrá roku rokúce, že si hodíš smoke a pozerášs wipom nad ním na short. Teba je vidieť minimálne a ty vidiš celkom pekne. A mne dojde úplne prirodzené, že skúšíš stastie a prederuješ do smoku, pretože sa za ním môže schovávať. Logic Play. Len moje nestastie, že to všetko boli hlavy. Ale dobre, počkáme si teda na nejakého toho OG v tomto, nech to posúdi. Teraz je zbytočné sa tu hádať.
-
N3mO - Mistr
Ahoj Demo je čisté, máš unban. Můžeš jít v klidu hrát. Omlouváme se za potíže.
-
skinnywliggler - Drbna
• Stránka 1 z 1