Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno] Žiadosť o Unban na JB 9

Příspěvekod kybik » 10 pro 2016, 13:58 VIP

Nick : /No_Mercy/ kybercraft
Admin : zdenka
Výpis s konzole:
[=] Dostal jsi trest od admina: zdenka
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #9
[=] Doba trvani trestu: 1440 minut
[=] Duvod trestu: Zakaz k CT [Neschopnost Simona/
[=] Zabanovany nickname: /No_Mercy/ kybercraft
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:856080489
[=] Zabanovana IP: 85.216.138.119
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.
Čo sa stalo:
Hrám na JailBreak 9 servery je posledný väzeň a vybral si so mnou duel na AWP a počas duelu začal admin písať do chatu "mercy simona" nechápal som o čo ide keď som bol v duely... A potom začne dalšie kolo vidím na obrazovke : Hráč /No_Mercy/ kybercraft dostal zákaz k ct na 1440 minut Dúvod : Neschopnost Simona/ A pri tom som nemohol brať simona..... Raz som bol pred tým simon a ešte pred mojím banom k ct dostal ban aj další hráč........... Vôbec nerozumiem prečo mi ban bol udelený.......
Napište zda jste, nebo nejste VIP hráč : Ano som na JB 9 servery Evip hráč
Those who can't abandon anything, can't change anything.
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

[Vyřešeno] Žiadosť o Unban na JB 9

od Rumcajz » 10 pro 2016, 13:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o Unban na JB 9

Příspěvekod MasckyCZ » 10 pro 2016, 14:08

Ano můžu to dosvědčit. Byl jsem na serveru když tento ban byl udělen byl jsem u toho a nemůžu uvěřit že Admin chtěl po hráči
Simona když byl v duelu...
MasckyCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 10 pro 2016, 14:12

Nebral si Simona. Byl si upozorněn, aby si vzal Simona. Nevzal sis Simona. Byla vzpoura, nebyl Simon, nevzal sis Simona. Bylo skoro 10 vteřin bez Simona a tebe to vůbec nezajímalo. Místo aby si vzal Simona, nebo bránil vzpouře, stál si ve tmě a zmatečně čuměl úplně jinam. T po tobě stříleli, nebránil ses a nechal se zabít.

Doporučuji nechodit k CT, když to za ně hrát neumíš, nebo je na tebe hra moc náročná. Zbytečně tak přiděláváš problémy sobě, nám i hráčům na serveru.

Ve svém vyjádření si nějak záhadně vynechal celé jedno kolo o kterém mluvím. Snažíš se tady lhát a pošpinit admina, že tě zabanoval hned po pp, protože ty chudáček si Simona při duelu přece vzít nemůžeš.

Máš prostor se za své lži omluvit. V opačném případě ti bude ban změněn na zákaz k CT, protože hráče kteří kazí hru a pak ještě místo omluvy lžou a hází špínu kolem sebe, já k CT nepustím.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod KILLERMANTV » 10 pro 2016, 14:14

Bol som na servery keď bol ban udelený tomu hráčovi. Nepochopil som ako si má člen duelu zobrať Simona.. A vyjadrenie admina v chate "mercy simona".. a ten admin do chatu spamoval POČAS DUELU..
KILLERMANTV
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod kybik » 10 pro 2016, 14:18 VIP

Ehmm.......... Neviem ako sa mám vyjadriť k tomu čo si teraz ako administrátor napísal :
Awee (cti ejvi) píše:Doporučuji nechodit k CT, když to za ně hrát neumíš, nebo je na tebe hra moc náročná. Zbytečně tak přiděláváš problémy sobě, nám i hráčům na serveru..
Toto je urážka/Poníženie............
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod kybik » 10 pro 2016, 14:23 VIP

Na chvíľku som odbehol zatvoriť dvere....... Ak má admin problém s tým že chcem mať súkromie tak to je naozaj už veľa......
A počkaj idem sa pozreť do konzole na to či ma fakt zabili ak ma zabili tak uznám ale ak to v tej konzoly nenájdem tak stále budem stáť za tým že to bol neoprávnený ban
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod KILLERMANTV » 10 pro 2016, 14:26

Awee (cti ejvi) píše:Nebral si Simona. Byl si upozorněn, aby si vzal Simona. Nevzal sis Simona. Byla vzpoura, nebyl Simon, nevzal sis Simona. Bylo skoro 10 vteřin bez Simona a tebe to vůbec nezajímalo. Místo aby si vzal Simona, nebo bránil vzpouře, stál si ve tmě a zmatečně čuměl úplně jinam. T po tobě stříleli, nebránil ses a nechal se zabít.

Doporučuji nechodit k CT, když to za ně hrát neumíš, nebo je na tebe hra moc náročná. Zbytečně tak přiděláváš problémy sobě, nám i hráčům na serveru.

Ve svém vyjádření si nějak záhadně vynechal celé jedno kolo o kterém mluvím. Snažíš se tady lhát a pošpinit admina, že tě zabanoval hned po pp, protože ty chudáček si Simona při duelu přece vzít nemůžeš.

Máš prostor se za své lži omluvit. V opačném případě ti bude ban změněn na zákaz k CT, protože hráče kteří kazí hru a pak ještě místo omluvy lžou a hází špínu kolem sebe, já k CT nepustím.

Ako zaujímalo by ma ako si má zobrať Simona počas PP, a inak krivé obvinenie proti hráčovi lebo 2 tu svečíme preňho, a Ponižovanie na verejnosti / Pošpiňovanie mena, cti ..
KILLERMANTV
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod kybik » 10 pro 2016, 14:29 VIP

Prvý výpis z konzole :
https://ctrlv.cz/A2y2
Druhý výpis z konzole :
https://ctrlv.cz/uA1D
Ak myslíš to na tom druhom screenshote tak to bolo ako som už bol väzen
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 10 pro 2016, 14:32

MasckyCZ a KILLERMANTV, oba tady píšete že jsem nutil hráče brát Simona během pp a nechápete to.
Nechápete to, protože jste hloupí.

Během pp jsem hráče upozornil aby se stihl připravit a další kolo mohl vzít Simona. Je lepší hráče upozorňovat během pp, nezdržuje se tak nové kolo.

Kybik, urážka? Já tě neznám a si mi úplně ukradenej. Vážně. Když zítra tvoje mamka vyhraje ve Sportce, bude mi to jedno. Když tě dneska přejede auto, bude mi to fuk. Prostě tě neznám a nezajímáš mě. Mohu tě posuzovat pouze podle toho jak se prezentuješ ve hře a na fóru. Ve hře to byla katastrofa.
Tady to však není o nic lepší. Dostalo se ti slušné odpovědi. Ty však místo omluvy budeš dále psát blbosti a snažit se shodit svou chybu na druhé.

Kód: Vybrat vše
2016-12-10 13:30:23   Team Bonus   My team received a points bonus of 2 for triggering "All Counter-Terrorists eliminated".   Gamesites.cz ^JailBreak #9   jail_bailonX
2016-12-10 13:29:27   Team   I joined team "TERRORIST" (Terrorist).   Gamesites.cz ^JailBreak #9   jail_bailonX
2016-12-10 13:29:17   Death   Ostravanka EZ killed me with ak47.   Gamesites.cz ^JailBreak #9   jail_bailonX
2016-12-10 13:27:40   Team Bonus   My team received a points bonus of 2 for triggering "All Terrorists eliminated".

Ty píšeš, že když tě zabil hráč Ostravanka EZ, byl si už u T. Tady je však důkaz že lžeš. K T si byl přesunut až po tom, co ses nechal zabít. Důkaz je z tvého HLSTATS, takže tímto bych to uzavřel a ber v potaz že ti uděluji zákaz k CT :!:
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod kybik » 10 pro 2016, 14:57 VIP

Môžeš mi prosím ťa vysvetliť čo to znamená zákaz k ct? Jeden som už dostal........ A podalšie ty si na servery admin či server admin lebo ak si admin tak nemáš právo zákaz k ct (Ešte si mi nenapísal čo to je takže ani neviem o čom píšem ale to je jedno) Ak si sever admin tak budem ticho ale najradšej by som chcel vyjadrenie od nejakého člena vedenia JB serverov
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 10 pro 2016, 15:10

kybik píše:najradšej by som chcel vyjadrenie od nejakého člena vedenia JB serverov

Tak to GL :D

Zákaz k CT znamená, že ti nebudeme bránit hrát na našich serverech ale nepustíme tě kazit hru k CT. V praxi to bude vypadat tak, že můžeš dělat cokoliv, můžeš si hrát, bavit se, zapojit se do soutěží, ale jakmile se pokusíš hodit k CT, přehodí tě to zpět. A to i kdyby u CT nebyl vůbec nikdo.
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod kybik » 10 pro 2016, 15:14 VIP

A ako sa dá zákaz k ct zrušiť?........ Lebo ja som si tam kúpil to evip hlavne pre to aby som bol volný a mohol si hrať za koho chcem....
kybik
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 10 pro 2016, 15:25

Možnosti jak se zbavit zákazu k CT jsem ti poslal v PM. Pakliže budeš mít otázky, kontaktuj mne stejnou cestou. Je tady zbytečně hodně příspěvků, přesto že to podstatné ti bylo sděleno hned v prvním.

Máš prostor pro omluvu, v opačném případě bude topic uzamčen.
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost