• Stránka 1 z 1
[V] Žiadosť o unban na retakoch
Fritz Donegen / Gamesites.cz ^Retakes #2 | !knife !ws !gloves
Steam ID: STEAM_1:0:1685875
Odkaz na ban: https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... mid&Submit
Dostal som neopravnený permanentný ban za multihack na retakoch od jarypo lebo ma môj kamarát (Kuchyňan) z nervov reportol a volal admina, chcem apsoň vidieť dôkaz kde cheatujem lebo tam už hrám cez 4 mesiace a doteraz bolo všetko v pohode. Neviem jak to mám riešiť ďalej preto píšem o unban.
Steam ID: STEAM_1:0:1685875
Odkaz na ban: https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... mid&Submit
Dostal som neopravnený permanentný ban za multihack na retakoch od jarypo lebo ma môj kamarát (Kuchyňan) z nervov reportol a volal admina, chcem apsoň vidieť dôkaz kde cheatujem lebo tam už hrám cez 4 mesiace a doteraz bolo všetko v pohode. Neviem jak to mám riešiť ďalej preto píšem o unban.
- martini17
- Kolemjdoucí
[V] Žiadosť o unban na retakoch
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o unban na retakoch
Ahoj,
bohužel mi moje demo nefunguje a teď půjdu do práce. Zítra vyčasuju GOTV a pošlu sem demo i časy.
Pokud se prokáže, že jsi necheatoval, tak samozřejmě dostaneš unban i mou omluvu.
Prozatím přejí pěkný zbytek dne.
bohužel mi moje demo nefunguje a teď půjdu do práce. Zítra vyčasuju GOTV a pošlu sem demo i časy.
Pokud se prokáže, že jsi necheatoval, tak samozřejmě dostaneš unban i mou omluvu.
Prozatím přejí pěkný zbytek dne.

-
jarypo - CS:GO Admin
Čau,
dal jsem ti dočasný unban, pokud se prokáže cheating, ban bude nahozen zpět.
dal jsem ti dočasný unban, pokud se prokáže cheating, ban bude nahozen zpět.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Ahoj
Nuke:
00:16- Příjde mi, že jsi až moc věděl kde kdo je. Sice ten první hráč dupal, ale o těch dalších dvou jsi neměl jak vědět.
00:55- Nějaký Lock?
1:42- Lock
2:30- WH / LOCK
3:30 Možná reakce
4:50
6:14 - 6:36
7:22- Celé kolo
8:24- Náhoda, že jsi střílel přímo na hráče?
9:39
11:00 Možná jsi ho tam mohl čekat, ale já myslím, že jsi o něm s přehledem věděl a čekal až tam skočí.
11:20- Celé kolo
11:50
Jinak omlouvám se, že nemám vlastní demo, ale bohužel mi to nejede.
Nuke:
00:16- Příjde mi, že jsi až moc věděl kde kdo je. Sice ten první hráč dupal, ale o těch dalších dvou jsi neměl jak vědět.
00:55- Nějaký Lock?
1:42- Lock
2:30- WH / LOCK
3:30 Možná reakce
4:50
6:14 - 6:36
7:22- Celé kolo
8:24- Náhoda, že jsi střílel přímo na hráče?
9:39
11:00 Možná jsi ho tam mohl čekat, ale já myslím, že jsi o něm s přehledem věděl a čekal až tam skočí.
11:20- Celé kolo
11:50
Jinak omlouvám se, že nemám vlastní demo, ale bohužel mi to nejede.

-
jarypo - CS:GO Admin
Ahoj, diky za to demo aj s časmi že si si dal tu námahu
tak k tým klipom moc nechápem čo myslíš tým LOCK, akože mu to locklo na hlavu alebo niečo iné?
potom aspoň za mňa je väčšina klipov vpohode aj keď u niektorých to vyzerá dosť sus (7:22, 11:00 a ešte 1 klip ale ten neviem ktorý čas)
Neviem ako presne ti mám dokázať že necheatujem ale tak tie klipy sú proste môj gamestyle proste tak hrajem že sa snažím predmierovať si občas strielať cez stenu a pod. , znie to jak hovadina ale hrám takto už dlhšiu dobu a mám aj klipy z iných hier, kompetov, keď chceš kľudne pošlem alebo možme ísť na discord dám ti zdielko a možeš ma sledovať hrať ako chceš, diky za odpoved
discord: martini17#9902
tak k tým klipom moc nechápem čo myslíš tým LOCK, akože mu to locklo na hlavu alebo niečo iné?
potom aspoň za mňa je väčšina klipov vpohode aj keď u niektorých to vyzerá dosť sus (7:22, 11:00 a ešte 1 klip ale ten neviem ktorý čas)
Neviem ako presne ti mám dokázať že necheatujem ale tak tie klipy sú proste môj gamestyle proste tak hrajem že sa snažím predmierovať si občas strielať cez stenu a pod. , znie to jak hovadina ale hrám takto už dlhšiu dobu a mám aj klipy z iných hier, kompetov, keď chceš kľudne pošlem alebo možme ísť na discord dám ti zdielko a možeš ma sledovať hrať ako chceš, diky za odpoved
discord: martini17#9902
- martini17
- Kolemjdoucí
Ahoj,
Promiň mi moji zvědavost, ale tvrdíš "delší dobu", ale máš steam z roku 2003 se 400h. Takže předpokládám, že máš koupený účet a main toto není.
Anyway
přesunul jsem tvoji žádost do CHH sekce, kde se na to podívá CheatHunter team a někdo z nich ti sem potom pošle finální verdikt. Zatím tedy vyčkej na jejich vyjádření a vyhni se spamu.
Přeji hezký den.
martini17 píše: hrám takto už dlhšiu dobu
Promiň mi moji zvědavost, ale tvrdíš "delší dobu", ale máš steam z roku 2003 se 400h. Takže předpokládám, že máš koupený účet a main toto není.
Anyway
přesunul jsem tvoji žádost do CHH sekce, kde se na to podívá CheatHunter team a někdo z nich ti sem potom pošle finální verdikt. Zatím tedy vyčkej na jejich vyjádření a vyhni se spamu.
Přeji hezký den.

-
AngelOfDarkness - CS:GO Admin
ano steam je kupeny a diky za info
- martini17
- Kolemjdoucí
Zdravím.
Unban zůstává . Omlouváme se za vzniklé komplikace.
Vyřešeno
Unban zůstává . Omlouváme se za vzniklé komplikace.
Vyřešeno
Když ti někdo život ničí, neser se sním, vem ho tyčí
https://steamcommunity.com/id/GrootiskoRealOne
https://steamcommunity.com/id/GrootiskoRealOne
-
Grootisko - CS:GO CheatHunter
Re: [V] Žiadosť o unban na retakoch
Diky za info
- martini17
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1