Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno]Ziadost o unban

Příspěvekod Pufiik » 28 srp 2016, 14:57

Admin Awee mi dal ban na 24 hodin za to ze padol simon pri vzbure a ja som nebral simona lebo som si to nevsimol lebo som bol s hracom ktory mal "VD". A este mi dal ban na 12 hodin za to ze som si vypytal mikrofon a opytal sa ho preco nevyhodil aj seba od CT ked bol 2 kola AFK. Nepovedal som na neho ani jednu nadavku a dal mi ban na 12 hodin za "Nadavky male" Som EVIP hrac.

Detaily banu
Nickname ^[The]*Panda|PufiiKKK <3
Herni ID STEAM_0:1:88606082
SteamCommunity ID 76561198137477893
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod Zakaz k CT [Neschopnost Simona/CT]
Zabanován dne 28.08.2016 - 12:28:25
Vyprší dne 29.08.2016 - 12:28:25 (21 Hodin 6 Minut zbývá)
Zabanovaný od Venkatesan Ashok
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #4
Celkem obdržených banů 0

A este aj

detaily banu
Nickname ^[The]*Panda|PufiiKKK <3
Herni ID STEAM_0:1:88606082
SteamCommunity ID 76561198137477893
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [Opakovane]
Zabanován dne 28.08.2016 - 13:01:21
Vyprší dne 29.08.2016 - 01:01:21 (9 Hodin 39 Minut zbývá)
Zabanovaný od Venkatesan Ashok
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #4
Celkem obdržených banů 0

podla mna to boli neopravnene bany a hrac so steam ID: STEAM_0:0:35082657 a nickom Awee by uz viac nemal byt adminom lebo uz vela hracov si na neho stazovalo ze dava neopravnene bany. :x Prosim prekontrolujte to. Dakujem :) ;)
Pufiik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno]Ziadost o unban

od Rumcajz » 28 srp 2016, 14:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ziadost o unban

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 28 srp 2016, 15:51

Byla vzpoura a takových 10-20 vteřin se nikdo neobtěžoval vzít Simona a rychle tomu zabránit.
Kolo na to sis vyprosil mic a začal do mě píčovat hovadiny. Hájil ses tím, že si byl s VD. To tě však neopravňuje k porušování pravidel. Jakmile padne Simon, CT jsou povinni jej nahradit. Pak si tedy začal psát, že ti přišla do jizby mamka. Potom že tam byl brácha. Že si brácha uřezal ruku nebo co a podobně.
Při HVD jsem byl AFK a zase si začal, proč jsem si nedal ban když ho ostatním dávám atp.

Porušuješ pravidla, proto si dostal zákaz k CT. Nechal jsem tě v klidu hrát za T a nijak tě neomezoval. Bohužel sis musel jít pro mute ban.
Je jen tvoje věc, jak k hraní na serveru přistoupíš a zda vůbec tam budeš vpuštěn.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Pufiik » 28 srp 2016, 16:54

Ale tak zamysl sa nad tym preco ta nemaju hraci radi. Ja ti napoviem. Lebo tavas taketo sproste bany ;) :geek:
Pufiik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GrooS » 28 srp 2016, 20:24 VIP

Admin Awee mi dal ban na 24 hodin za to ze padol simon pri vzbure a ja som nebral simona lebo som si to nevsimol lebo som bol s hracom ktory mal "VD"

Pokuď jdeš k CT tak tvojí povinností je si brát simona, času si měl dostatečně aby ti došlo že nikdo nemá simona a to že si byl s VD tě taky neomlouvá. Příště víc sleduj hru...

podla mna to boli neopravnene bany a hrac so steam ID: STEAM_0:0:35082657 a nickom Awee by uz viac nemal byt adminom lebo uz vela hracov si na neho stazovalo ze dava neopravnene bany. :x Prosim prekontrolujte to. Dakujem :) ;)

Pokuď hráč příjde na server tak má dodržovat všechny pravidla které jsou určené, jestli-že je porušují úmyslně tak jím je zamezen přístup na server. Awee je dlouholetý admin, proto nejsou žádné obavy ohledně toho že dává neoprávněné bany. Jesli hráč dodržuje pravidla tak se nemusí bát že dostane ban.

Ale tak zamysl sa nad tym preco ta nemaju hraci radi. Ja ti napoviem. Lebo tavas taketo sproste bany ;) :geek:

Když si za něco potrestán tak to máš respektovat a poučit se z chyby kterou jsi udělal, to že si do aweeho hustil a provokoval ho je tvůj problém.Kdyby jsi to respektoval tak si mute ban dostat nemusel. Místo toho si měl radějí přijít zde na forum a napsat stížnost pokuď si myslíš že admin nijak pochybí.

Ban oprávněný , jestli se k tomu chceš ještě nějak vyjádřit tak máš možnost.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost