• Stránka 1 z 1
žiadosť o UNBAN
1. GS- JB6 / ITKnedlik / JustTryIt / 23.12.2016- cas neviem. stale mi ban trva samozrejme.. povedal by som ze okolo poobedia
2.=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: ITKnedlik
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak#6
[=] Doba trvani trestu: 48 hodin
[=] Duvod trestu: Zákaz k CT [MultiFreeKill]
[=] Zabanovany nickname: JustTryIt
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1730671263
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
3. Zobral som si Simona. Vezni boli neposlusni tak som pouzil zriedkavy prikaz... nasledovny... Po zacati kola som povedal pustite K a M . Potom som povedal ´Po otvoreni cely si zahrame na simona. Simon hovori podte k tejto stene . Otvoril som cely a povedal Simon hovori vsetko plati.(na stenu som strelil a vsetci pochopili) Prisli tam a vsetkych som zabil co boli na tej stene .. Preco ? prikaz som dal az vtedy ked sa simon nehral to znamena ze mali mat pustenu K a M stale,, nemali ist na stenu vobec. Knedlik to zacal riesit a povedal ze som dal MFK ze ja som to ze si simona zahrame az po otvoreni cely nepovedal. urcite to je na zazname povedane no ja neviem ako mam kuknut to demo
o unban mi az tak nejde (aj ked sa mu potesim) no vadi mi ze ten admin si nevie priznat malu chybu.. skoda takychto adminov menej. Dufam ze mam pravdu. Ak nie prepacte ze vas oberam o cas..
p.s. Ten vypis sa mi nedal skopirovat takze to nie je origo ale ak treba pridam foto.
p.s.2. Dufam ze sa to vyriesi skor ako mi to skonci
4. Nie, VIP nie som
2.=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: ITKnedlik
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak#6
[=] Doba trvani trestu: 48 hodin
[=] Duvod trestu: Zákaz k CT [MultiFreeKill]
[=] Zabanovany nickname: JustTryIt
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1730671263
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
3. Zobral som si Simona. Vezni boli neposlusni tak som pouzil zriedkavy prikaz... nasledovny... Po zacati kola som povedal pustite K a M . Potom som povedal ´Po otvoreni cely si zahrame na simona. Simon hovori podte k tejto stene . Otvoril som cely a povedal Simon hovori vsetko plati.(na stenu som strelil a vsetci pochopili) Prisli tam a vsetkych som zabil co boli na tej stene .. Preco ? prikaz som dal az vtedy ked sa simon nehral to znamena ze mali mat pustenu K a M stale,, nemali ist na stenu vobec. Knedlik to zacal riesit a povedal ze som dal MFK ze ja som to ze si simona zahrame az po otvoreni cely nepovedal. urcite to je na zazname povedane no ja neviem ako mam kuknut to demo

p.s. Ten vypis sa mi nedal skopirovat takze to nie je origo ale ak treba pridam foto.
p.s.2. Dufam ze sa to vyriesi skor ako mi to skonci

4. Nie, VIP nie som
- JustTryItt
- Kolemjdoucí
žiadosť o UNBAN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadosť o UNBAN
Opravujem sa ... Ban som dostal 24.12.2016
24. 12. 11:07 jail_anka_v1
24. 12. 11:07 jail_anka_v1
- JustTryItt
- Kolemjdoucí
Ahoj.
Keďže som ti BAN dal ja, tak sa ti tu vyjadrím. A ak to nevadí, budem postupovať v nasledovných bodoch:
1.) Nevidím žiadne demo, na ktorom by bolo jasne vidieť, že ty si MFK nedal, a že ja som pochybil pri udeľovaní BANu.
2.) Prepáč, že to musím takto tvrdo napísať, ale klameš. Žiadny takýto príkaz: "Po otvoreni cely si zahrame na simona." som nezaregistroval. Ak si dobre spomínam, tak situácia na serveri prebiehala presne tak, ako si opísal, až na tento príkaz. V skutočnosti si povedal klasický príkaz: Zahráme sa na Simona, Simon hovorí všetko platí.
3.) Mohlo sa stať, že mne to laglo (o čom dosť pochybujem), alebo, že som skrátka prepočul začiatok tvojej vety. Ale aj keby... Čo je to za príkaz? "Po otvoreni cely si zahrame na simona." ?? V živote som sa tým nestretol, aby niekto použil niečo také. Vy si stále vymýšľate vlastné pravidlá a nezmyselné príkazy, ktorými len zbytočne sťažujete prácu nás Adminov. A potom sa čudujete, keď dostanete BAN. Ak si naozaj použil tento príkaz, tak sa ho skús nabudúce vyvarovať.
4.) Píšeš, že: "ten admin si nevie priznat malu chybu.". Ale to predsa nie je pravda. Jasné, že si viem uznať chybu. Ide len o to, že ja som stále presvedčený, že som jednal správne. Ak sa však preukáže, že som pochybil, nemám problém sa ti ospravedlniť, chybu si priznať a poučiť sa do budúcnosti.
S pozdravom ITKnedlik
Keďže som ti BAN dal ja, tak sa ti tu vyjadrím. A ak to nevadí, budem postupovať v nasledovných bodoch:
1.) Nevidím žiadne demo, na ktorom by bolo jasne vidieť, že ty si MFK nedal, a že ja som pochybil pri udeľovaní BANu.
2.) Prepáč, že to musím takto tvrdo napísať, ale klameš. Žiadny takýto príkaz: "Po otvoreni cely si zahrame na simona." som nezaregistroval. Ak si dobre spomínam, tak situácia na serveri prebiehala presne tak, ako si opísal, až na tento príkaz. V skutočnosti si povedal klasický príkaz: Zahráme sa na Simona, Simon hovorí všetko platí.
3.) Mohlo sa stať, že mne to laglo (o čom dosť pochybujem), alebo, že som skrátka prepočul začiatok tvojej vety. Ale aj keby... Čo je to za príkaz? "Po otvoreni cely si zahrame na simona." ?? V živote som sa tým nestretol, aby niekto použil niečo také. Vy si stále vymýšľate vlastné pravidlá a nezmyselné príkazy, ktorými len zbytočne sťažujete prácu nás Adminov. A potom sa čudujete, keď dostanete BAN. Ak si naozaj použil tento príkaz, tak sa ho skús nabudúce vyvarovať.
4.) Píšeš, že: "ten admin si nevie priznat malu chybu.". Ale to predsa nie je pravda. Jasné, že si viem uznať chybu. Ide len o to, že ja som stále presvedčený, že som jednal správne. Ak sa však preukáže, že som pochybil, nemám problém sa ti ospravedlniť, chybu si priznať a poučiť sa do budúcnosti.
S pozdravom ITKnedlik

-
Knedlajs - Spamer Veterán
Nemusíš mať demo keď niekoho banujes? Ako vlastne a nie to zo serveru kde nič nepočuť..
- JustTryItt
- Kolemjdoucí
Demo natáčam, keď mám pocit, že niekto používa nedovolené programy (AB, WH, SH). Lebo za to sa dáva permanentný BAN. Ak by som si však mal natáčať každý 10 minútový BAN za nadávky a prehoz, ktorý som udelil, tak by som musel natáčať v kuse, odkedy by som sa pripojil na server.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Dal si mi neprávom udelený ban na 2 dni.. Mohol by si si to natacat keď mas prázdnu hlavu a nevieš počúvať a zapamätať si 7 slov...dakujem... Dúfam ze sa to nebude opakovať..dam si pozor a keď budeš hrať so mnou ty budem si to natacat.
- JustTryItt
- Kolemjdoucí
Mne moja suseda tvrdi, ze som jej hodil vajicka do jej cerstvo umyteho okna. A vies co je sranda ?
Nema na to ziadny dokaz ale tvrdi to.
V tvojej situacii si podal ziadost o UB (kde si povinny dodat dokazy ty) co sa aj stalo (tvojim dokazom je vypis z konzole a popis situacie)
Admin sa ti k danemu incidentu vyjadril a popisal vsetko z jeho pohladu (to je taktiez dokaz ako ten tvoj)
Nastala remiza 1:1. Ako rozhodneme o vitazovi ? uplne jednoducho:
Mas este 24 hodin na to aby si sem dodal dodatocny dokaz, ktorym dokazes ze mas pravdu a admin bude potrestany tak ako sa patri.
V opacnom pripade, budeme verit adminovi (kedze on je ten ktory presiel akademiou, spravil testy a dostal od nas tu doveru a robi administratora.)
Uzi si zvysok prazdnin a pre istotu sa vyvaruj porusovaniu pravidiel chatu tak aj hry
PS: Zbytocne to tu spamovat nebudete. Vyjadris sa sem len v pripade ked budes chciet topic zamknut alebo ked dodas demo od nejakeho hraca ktory danu situaciu tocil.
Nema na to ziadny dokaz ale tvrdi to.
V tvojej situacii si podal ziadost o UB (kde si povinny dodat dokazy ty) co sa aj stalo (tvojim dokazom je vypis z konzole a popis situacie)
Admin sa ti k danemu incidentu vyjadril a popisal vsetko z jeho pohladu (to je taktiez dokaz ako ten tvoj)
Nastala remiza 1:1. Ako rozhodneme o vitazovi ? uplne jednoducho:
Mas este 24 hodin na to aby si sem dodal dodatocny dokaz, ktorym dokazes ze mas pravdu a admin bude potrestany tak ako sa patri.
V opacnom pripade, budeme verit adminovi (kedze on je ten ktory presiel akademiou, spravil testy a dostal od nas tu doveru a robi administratora.)
Uzi si zvysok prazdnin a pre istotu sa vyvaruj porusovaniu pravidiel chatu tak aj hry

PS: Zbytocne to tu spamovat nebudete. Vyjadris sa sem len v pripade ked budes chciet topic zamknut alebo ked dodas demo od nejakeho hraca ktory danu situaciu tocil.
-
Roxtedy - Mistr
JustTryItt píše:Nemusíš mať demo keď niekoho banujes?
Nemusí.
Osobně se mi moc líbí, že je někdo kdo tento příkaz ovládá. Je to příklad naprostého cítění hry na Simona. Jelikož se Simon ještě nehraje, tak nemají poslouchat nic co začíná slovy Simon říká.. Kdybys však řekl pouze "Jděte k této stěně" a poté "Simon říká všechno platí", už by tam jít museli. Toto se nedá považovat ani za slovíčkaření, protože jde o podstatu hry na Simona.
Adminovi bude domluveno a vysvětleno jak se má chovat. Pokud něčemu nerozumí, neměl by to tady prezentovat stylem "Co je to za příkaz, nikdy jsem o něm neslyšel.." Má možnost napsat PM a já bych mu to rád vysvětlil. Dobře, možná bych to tak 2x 3x ignoroval ale pak bych mu odpověděl

Teď vážně. Demo si netočil a HLTV je ti k ničemu. Uzavřeme to tedy jak jsem napsal.
Pokud se admin spletl nebo přeslechl, stane se. Pokud ses přeřekl ty, taky se to může stát. Ovšem aspoň víme že v této situaci si ty ten kdo má větší přehled (alespoň o tomto konkrétním pravidle)

Ban vypršel.
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1