• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]žiadosť o unban
Server : Knife server #1 217.11.249.93:27710
Admin : aa
Moj nick : MyStiC
Zdravím prednedávnom som dostal ban, za takzvaný gs script . Akože keď už tak sgs to je po prvé a po druhé nemám žiaden script, pretože hrávam na furien 1 až 6 skoro cez rok. A na knife serveroch to bude už cca pol roka. Preto žiadam o unban.
Mám aj Steam účet aby ma takýto neskúsený "Administrátory" nezabanovavali ale bohužial ako vidíte ban som dostal čo na iných serveroch hrávam bežne aj do teraz a žiaden ban nemám. Preto žiadam o unban. Za pochopenie ďakujem
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: aa
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Knife server #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [gs script]
[=] Zabanovany nickname: MyStiC
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:121394474
[=] Zabanovana IP: 88.212.43.81
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Admin : aa
Moj nick : MyStiC
Zdravím prednedávnom som dostal ban, za takzvaný gs script . Akože keď už tak sgs to je po prvé a po druhé nemám žiaden script, pretože hrávam na furien 1 až 6 skoro cez rok. A na knife serveroch to bude už cca pol roka. Preto žiadam o unban.
Mám aj Steam účet aby ma takýto neskúsený "Administrátory" nezabanovavali ale bohužial ako vidíte ban som dostal čo na iných serveroch hrávam bežne aj do teraz a žiaden ban nemám. Preto žiadam o unban. Za pochopenie ďakujem

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: aa
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Knife server #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [gs script]
[=] Zabanovany nickname: MyStiC
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:121394474
[=] Zabanovana IP: 88.212.43.81
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
- Samko123
- Kolemjdoucí
[vyřešeno]žiadosť o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadosť o unban
Zdravím Mysticu,
na server jsem volal admina já, protože s locknutými fps 100 je těžké dělat to, co jsi předváděl. Pokud sám nevíš, že děláš GS místo SGS je sice smutné, ale budiž.
Důvod proč jsem ho volal : Jakmile jsi začal skákat při 100fps a na to plynulé GS, tak mi bylo okamžitě jasné, že tohle není dělané ručně, ale pomocí podpůrného programu. Taktéž nikdy předtím jsi takovéto skvosty nevyváděl, co jsi na KNF semnou hrál, což je nějaká ta doba. =)
Ohledně toho, že máš steam : To, že máš steam neznamená vůbec nic. Jsou zde injectory, DLL atp., které ti dokážou dát hacky do cska, i když máš steam.
Administrátor jako je Karma je 1 z nejzkušenějších, který pozná, co ostatní nikoliv. Pokud tě nikde na Furienu nezabanovali, tak potom pánové potřebují proškolit ohledně Makra/Demoplayere/Myši.
Za mě vše.
NecroFun
na server jsem volal admina já, protože s locknutými fps 100 je těžké dělat to, co jsi předváděl. Pokud sám nevíš, že děláš GS místo SGS je sice smutné, ale budiž.
Důvod proč jsem ho volal : Jakmile jsi začal skákat při 100fps a na to plynulé GS, tak mi bylo okamžitě jasné, že tohle není dělané ručně, ale pomocí podpůrného programu. Taktéž nikdy předtím jsi takovéto skvosty nevyváděl, co jsi na KNF semnou hrál, což je nějaká ta doba. =)
Ohledně toho, že máš steam : To, že máš steam neznamená vůbec nic. Jsou zde injectory, DLL atp., které ti dokážou dát hacky do cska, i když máš steam.
Administrátor jako je Karma je 1 z nejzkušenějších, který pozná, co ostatní nikoliv. Pokud tě nikde na Furienu nezabanovali, tak potom pánové potřebují proškolit ohledně Makra/Demoplayere/Myši.
Za mě vše.
NecroFun
-
NecroFun - Drbna
DEMO
Časy: 3:08; 3:13; 3:31; 3:41 - Na to, že máš len 100fps ( neboosti ťa to, keď strafuješ) robiš kvalitné gska + najprv skočíš a potom robíš gs ? To by som aj ja chcel dokázať raz.
4:38; 4:48 - nonsens..
Časy: 3:08; 3:13; 3:31; 3:41 - Na to, že máš len 100fps ( neboosti ťa to, keď strafuješ) robiš kvalitné gska + najprv skočíš a potom robíš gs ? To by som aj ja chcel dokázať raz.
4:38; 4:48 - nonsens..

-
K4rMa - Mistr
Ahoj, demá su v CHH sekcií tak si vyčkaj na konečný verdikt.
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
Re: [V riešení CHH]žiadosť o unban
Ban oprávněný, na demu script.
Pokud máš zájem o unban
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
NecroFuna prosím o zaškolení ohledně cheatů ...
Pokud máš zájem o unban
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
NecroFuna prosím o zaškolení ohledně cheatů ...
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1