• Stránka 1 z 1
ziadost o unban
zdravicko
vcera som dostal ban na nickname VOJTA na serveru GUNGAME 2
problem je ten ze ja som v tom momente hral na GUNGAME 1 pod svojim nemennym nickname JEAN
vojta zrejme hral na moju ip a ban som dostal zaroven aj ja
kludne si mozete ma overit JEAN poznaju ma aj niektori admini ktori vedia potvrdit ze som cisty a ze nemam potrebu sa ulakomin na cheaty a ziadneho VOJTU nepoznam
bol by som rad keby sa toto nedorozumenie vyriesilo chapem ze potrebujete potrestat skutocnych vinnikov ale ja medzi nich nepatrim
steam mi nefunguje nakolko csko hram na macu s osx mavericks a uz viackrat som skusal steam vobec mi to neslo
vip si kupovat nechcem nakolko to nepotrebujem no skusil som kupit kvoli unbanu nepomohlo
bez tak mi je vip uplne nanic ked hram dobre aj bez neho nie som profi ale csko viem hrat ne lepsej urovni vid rank na gungame1 som zatial 9 z cca 9000 tak to o niecom svedci a urcite to nieje o porusovani pravidiel
takze este raz vas velmi pekne prosim o vyriesenie tohoto nedorozumenia a ak nahodou budem mat aktivne vip tak ho prosim zruste nakolko nestojim o taku blbost
dakujem velmi pekne
detaily banu
Nickname Vojta
Herni ID VALVE_0:0:1573849420
SteamCommunity ID 76561201107964568
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID & IP
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Cheat [Aimbot]
Zabanován dne 25.11.2018 - 21:51:04
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od [fair~play]^xxx 0wn3ed xxx
Zabanovaný na Gamesites.cz ^GunGame #2
Celkem obdržených banů 1
vcera som dostal ban na nickname VOJTA na serveru GUNGAME 2
problem je ten ze ja som v tom momente hral na GUNGAME 1 pod svojim nemennym nickname JEAN
vojta zrejme hral na moju ip a ban som dostal zaroven aj ja
kludne si mozete ma overit JEAN poznaju ma aj niektori admini ktori vedia potvrdit ze som cisty a ze nemam potrebu sa ulakomin na cheaty a ziadneho VOJTU nepoznam
bol by som rad keby sa toto nedorozumenie vyriesilo chapem ze potrebujete potrestat skutocnych vinnikov ale ja medzi nich nepatrim
steam mi nefunguje nakolko csko hram na macu s osx mavericks a uz viackrat som skusal steam vobec mi to neslo
vip si kupovat nechcem nakolko to nepotrebujem no skusil som kupit kvoli unbanu nepomohlo
bez tak mi je vip uplne nanic ked hram dobre aj bez neho nie som profi ale csko viem hrat ne lepsej urovni vid rank na gungame1 som zatial 9 z cca 9000 tak to o niecom svedci a urcite to nieje o porusovani pravidiel
takze este raz vas velmi pekne prosim o vyriesenie tohoto nedorozumenia a ak nahodou budem mat aktivne vip tak ho prosim zruste nakolko nestojim o taku blbost
dakujem velmi pekne
detaily banu
Nickname Vojta
Herni ID VALVE_0:0:1573849420
SteamCommunity ID 76561201107964568
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID & IP
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Cheat [Aimbot]
Zabanován dne 25.11.2018 - 21:51:04
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od [fair~play]^xxx 0wn3ed xxx
Zabanovaný na Gamesites.cz ^GunGame #2
Celkem obdržených banů 1
-
johniak - Kolemjdoucí
ziadost o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ziadost o unban
Zdravím, vypadá to, že si se stal obětí této situace: mam-ban-ale-nedostal-som-ho-ja-t61720.html
-
piri - CS 1.6 CheatHunter
asi ano
chcem sa spytat ako tento problem vyriesit
spominal som v predoslej sprave ze mam steam ale cez mac mi to nefumguje tak hram nonsteam
je nejaky sposob ako to vyriesit?
dakujem
chcem sa spytat ako tento problem vyriesit
spominal som v predoslej sprave ze mam steam ale cez mac mi to nefumguje tak hram nonsteam
je nejaky sposob ako to vyriesit?
dakujem
-
johniak - Kolemjdoucí
Ahoj,
jediný způsob je, že koupíš unban nebo vyměníš za vip.
Jde o to totiž, že kdybychom odbanovali to ID, které máte společně s cheaterem, tak i on dostane unban, proto je dobré používat steam.
Nijak jinak ti pomoci nemůžeme, bohužel.
jediný způsob je, že koupíš unban nebo vyměníš za vip.
Jde o to totiž, že kdybychom odbanovali to ID, které máte společně s cheaterem, tak i on dostane unban, proto je dobré používat steam.
Nijak jinak ti pomoci nemůžeme, bohužel.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
okej rozumiem
a ide ten steam a cs1.6 aj na imacy?
ci to je len windows zalezitost?
vdaka
a ide ten steam a cs1.6 aj na imacy?
ci to je len windows zalezitost?