• Stránka 1 z 1
[V]Žiadosť o UNBAN
Předmět: Žiadosť o unban
[quote="msb strafic"] Dobrý deň
Chcel by som Vás požiadať o zrušenie môjho (podľa mňa) bezdôvodného BANU, ktorý som dostal asi tak pred 30 min. na servery BaseBuilder New od G-e-r-a-k-a. Dôvod BANU ktorý som dostal je - (bugovanie bodov) s čím vobec nesúhalsím a nikdy som to nerobil. Asi pred 3 dňami som si kúpil ExtraVIP a hrám to skoro stále....a neviem si predstaviť nehrať Gamesites.cz ani na 2 dni a nie to na 168 hodín. Dúfam že sa to všetko dobre a spravodlivo vyrieši. Vopred Ďakujem
S pozravom :
msb strafic
[quote="msb strafic"] Dobrý deň
Chcel by som Vás požiadať o zrušenie môjho (podľa mňa) bezdôvodného BANU, ktorý som dostal asi tak pred 30 min. na servery BaseBuilder New od G-e-r-a-k-a. Dôvod BANU ktorý som dostal je - (bugovanie bodov) s čím vobec nesúhalsím a nikdy som to nerobil. Asi pred 3 dňami som si kúpil ExtraVIP a hrám to skoro stále....a neviem si predstaviť nehrať Gamesites.cz ani na 2 dni a nie to na 168 hodín. Dúfam že sa to všetko dobre a spravodlivo vyrieši. Vopred Ďakujem
S pozravom :
msb strafic
-
lefthen - Kolemjdoucí
[V]Žiadosť o UNBAN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o UNBAN
https://www.gamesites.cz/forum/zadost-o-unban-t221744.html
Platí pre teba to isté, čo pre kolegu vo vyššie zmienenej UB žiadosti. Na prípadné priznanie si viny a ospravedlnenie sa zoberiem ohľad a ban ti zruším.
Platí pre teba to isté, čo pre kolegu vo vyššie zmienenej UB žiadosti. Na prípadné priznanie si viny a ospravedlnenie sa zoberiem ohľad a ban ti zruším.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
áno chcem si priznať svoju chybu a že som sa vôbec to niečoho takého pustil - OSPRAVEDLŇUJEM SA !
-
lefthen - Kolemjdoucí
Dobre, ospravedlnenie sa prijíma. Môžeš ísť hrať.
Vyriešené.
Vyriešené.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
Re: [V]Žiadosť o UNBAN
Ďakujem, ešte by som sa chcel spýtať či by sa dalo dať staty tak ako som mal.
-
lefthen - Kolemjdoucí
Tie ti vracať nebudem, časť z nich bola nahratá podvodom. Reset je len deň, ešte máš šancu to dobehnúť.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
No to chápem....ale dobehnúť to nemám šancu lebo server je vždy plný a nemám sa tam ako dostať 

-
lefthen - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1