• Stránka 1 z 1
[V] žiadosť o unban
1. Název topicu -> JailBreak / Mišelin
2. Zkopírujte výpis z konzole :
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Jhindiana Jones
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 240 minut
[=] Duvod trestu: Zakaz k CT [Freekill]
[=] Zabanovany nickname: BaByBooS
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:430570207
[=] Zabanovana IP: 78.98.133.173
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Popis čo sa stalo: Tak hrála sa mama jail_beach_v3 a boli na servery 4 admini. zobral som si simona normálne som hral až došlo ku chybe v Miku že som povedal príkaz bez slovesa ( asi ) CTčko povedalo že mi je v pohode rozumieť, tak s 3ch hráčoch 2ja zastavili a jeden utekal zamnou tak som toho jedneho zabil... Mišelin napísal že si mám opraviť mikrofón ja som povedal že OK... Dalšie kolo sme hrlai a admin ejik napísal že či som tomu hráčovi nedal náhodou FK,, no nebol som istý tak som ja povedal že CTčko povedalo že mi ide v pohode rozumieť, tak neviem" a mišelin mi dal instant prehoz a ban ku CT za FK
Som EVIP hráč.
2. Zkopírujte výpis z konzole :
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Jhindiana Jones
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 240 minut
[=] Duvod trestu: Zakaz k CT [Freekill]
[=] Zabanovany nickname: BaByBooS
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:430570207
[=] Zabanovana IP: 78.98.133.173
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Popis čo sa stalo: Tak hrála sa mama jail_beach_v3 a boli na servery 4 admini. zobral som si simona normálne som hral až došlo ku chybe v Miku že som povedal príkaz bez slovesa ( asi ) CTčko povedalo že mi je v pohode rozumieť, tak s 3ch hráčoch 2ja zastavili a jeden utekal zamnou tak som toho jedneho zabil... Mišelin napísal že si mám opraviť mikrofón ja som povedal že OK... Dalšie kolo sme hrlai a admin ejik napísal že či som tomu hráčovi nedal náhodou FK,, no nebol som istý tak som ja povedal že CTčko povedalo že mi ide v pohode rozumieť, tak neviem" a mišelin mi dal instant prehoz a ban ku CT za FK
Som EVIP hráč.
-
BaByBoSs - Sponzor
[V] žiadosť o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadosť o unban
2020-11-08 10:29:11 Zato ma neprehodil
. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_beach_v4l
2020-11-08 10:28:38 Nelaguje len to nanič klikám. - o tomto ani nemluvim, když jsem ti napsal aby sis opravil mik a že se nedivím že tě ejik přehodil, toto byla jediná odpověď
38:55 - "klávesnicu aj myš", dal si fk
39:03 - píšu ti "oprav si ten mik"
39:16 - ti ejík píše ať si opravíš mik
39:32 - ct píše "nemusí, má ho v pohodě", takže, budeš ignorovat 2 adminy a ct poslechneš hej?
42:25 - ejik se tě ptá proč si nenahlásil vd
42:33 - "ctčko povedalo že mi ide dobre rozumieť" - co ode mne víc chceš?
42:50 - tu se znova vymlouváš na to ct
43:17 - konec pohádky, hádal si se, ani jeden admin ti k tomu už neměl co říct
Takže shrnutí - Nauč se držet mikrofon déle, ta vteřina navíc tě nezabije, a nebo nechoď k ct dokud se to nenaučíš, my tě budeme varovat pořád u tohoto, dokud nepřestaneš dávat neplatné příkazy
http://leteckaposta.cz/378028434

2020-11-08 10:28:38 Nelaguje len to nanič klikám. - o tomto ani nemluvim, když jsem ti napsal aby sis opravil mik a že se nedivím že tě ejik přehodil, toto byla jediná odpověď
39:32 - ct píše "nemusí, má ho v pohodě", takže, budeš ignorovat 2 adminy a ct poslechneš hej?
Takže shrnutí - Nauč se držet mikrofon déle, ta vteřina navíc tě nezabije, a nebo nechoď k ct dokud se to nenaučíš, my tě budeme varovat pořád u tohoto, dokud nepřestaneš dávat neplatné příkazy

DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Miselin308 píše:2020-11-08 10:29:11 Zato ma neprehodil. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_beach_v4l
Tak 2dvaja hráči porozumejú a 3ti neporozumie, tak prečo CTčka nezabili tych dvoch čo pustili K a M? Boli ste tam 4admini a ani jeden to nepovedal že máme zabiť tamtých. Tak tiež povedal si mi že mám iba si opraviť mikrofón aj som nevdel že som dal FK... Keď si ma už upozorňoval na mikrofón tak bolo ti ťažké povedať že som mu dal FK?. Potom si sa ma pýtal prečo som mu nedal VD, ja som povedal že neviem či má dostať VD lebo ctčko tvrdí že mi bolo dobre rozumieť.
-
BaByBoSs - Sponzor
Je evidentné, že podobný problém nie je u teba raritou, takže:
Vieš, že už bolo niekoľko sťažnosti na to, že voice nedržíš dostatočne dlho, z čoho plynie napríklad aj to, že v tomto prípade znel tvoj príkaz iba: "klavesnicu a myš". Bol si dvoma adminmi upozornený na to, že príkaz nezaznel celý, z čoho plynulo, že hráčovi, ktorého si zabil, máš nahlásiť VD, čo si neurobil a odvolával si sa na CT, ktoré tvrdilo, že ťa bolo počuť dobre.
Ban bol v tomto prípade oprávnený.
Vieš, že už bolo niekoľko sťažnosti na to, že voice nedržíš dostatočne dlho, z čoho plynie napríklad aj to, že v tomto prípade znel tvoj príkaz iba: "klavesnicu a myš". Bol si dvoma adminmi upozornený na to, že príkaz nezaznel celý, z čoho plynulo, že hráčovi, ktorého si zabil, máš nahlásiť VD, čo si neurobil a odvolával si sa na CT, ktoré tvrdilo, že ťa bolo počuť dobre.
Ban bol v tomto prípade oprávnený.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1