• Stránka 1 z 1
žiadosť o unban
Dobrý den, chcem požiadať o unban udelený adminom: 0m4rt1n1 na minecraft survival servery. Môj nik je : wormerx
Dostal som ho zato že som 4 krát vystrelil som šípom do admina pričom tobolo myslené zosrandy lebo ved adminovy nemožno ublížiť a plánoval som so spolužiakmi konečne tento výkend si spolu zahrať lebo inokedy neni čas a práve teraz mi dá an na 1 den? ja viem je to trapné ale vážne kvôli tomuto? ja sa divým kde sa takýto ludia berú. Nič v zlom ale je to na mna moc.
Dostal som ho zato že som 4 krát vystrelil som šípom do admina pričom tobolo myslené zosrandy lebo ved adminovy nemožno ublížiť a plánoval som so spolužiakmi konečne tento výkend si spolu zahrať lebo inokedy neni čas a práve teraz mi dá an na 1 den? ja viem je to trapné ale vážne kvôli tomuto? ja sa divým kde sa takýto ludia berú. Nič v zlom ale je to na mna moc.
-
wormerx - Kolemjdoucí
žiadosť o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadosť o unban
Na jedno chcem reagovať:
Prečo si každý stále myslíte, že admin má gamemode? Nikto z nás v normálnom svete gamemode nemá, tak by ste s týmto mohli prestať. Ďalšia vec je, že tu nevidím žiaden dôkaz či si náhodou nestrieľal z non-pvp zóny, čo je prísne zakázané, možno toto je práve ten dôvod banu...
Admina som kontaktoval, počkáme na jeho vyjadrenie.
wormerx píše:lebo ved adminovy nemožno ublížiť
Prečo si každý stále myslíte, že admin má gamemode? Nikto z nás v normálnom svete gamemode nemá, tak by ste s týmto mohli prestať. Ďalšia vec je, že tu nevidím žiaden dôkaz či si náhodou nestrieľal z non-pvp zóny, čo je prísne zakázané, možno toto je práve ten dôvod banu...
Admina som kontaktoval, počkáme na jeho vyjadrenie.
UjoSchnitzel
-
UjoSchnitzel - Kazatelův učeň
http://leteckaposta.cz/225250862
Aby som vysvetlil situáciu:
Hráč ma zavolal aby som mu urobil resku. Tak ok, idem. Prídem tam, kopem si niejakú hlinu aby som mohol spraviť stĺp vyššie, aby to pokrylo jeho dom, keď to mňa niekto strelí, potom zas, čo bude vidno na začiatku videa, ako mám ubrané z HP. Potom pokračujem ďalej, pričom ty sa stále hráš s lukom. Ban som ti mohol dať už hneď, ale chcel som mať plnohodnotný dôkaz.
Dorobil som resku a išiel afk, aby som videl či budeš pokračovať, alebo sa spamätáš. Bohužial pre teba, vystrelil si ďalšie rany, čím sa dostávame k potvrdenému priestupku, ku pasci.
Zhrnutie - Prídem robiť resku a niekto začne po mne strielať - oprávnený ban
Nie, nemám gm, ani god.
Aby som vysvetlil situáciu:
Hráč ma zavolal aby som mu urobil resku. Tak ok, idem. Prídem tam, kopem si niejakú hlinu aby som mohol spraviť stĺp vyššie, aby to pokrylo jeho dom, keď to mňa niekto strelí, potom zas, čo bude vidno na začiatku videa, ako mám ubrané z HP. Potom pokračujem ďalej, pričom ty sa stále hráš s lukom. Ban som ti mohol dať už hneď, ale chcel som mať plnohodnotný dôkaz.
Dorobil som resku a išiel afk, aby som videl či budeš pokračovať, alebo sa spamätáš. Bohužial pre teba, vystrelil si ďalšie rany, čím sa dostávame k potvrdenému priestupku, ku pasci.
Zhrnutie - Prídem robiť resku a niekto začne po mne strielať - oprávnený ban
Nie, nemám gm, ani god.
-
AwesomeM4RT1N - Spamerův sluha
s tím GM asi nelogické
Někoho s GM nejde hitnout, kdežto když střelíš do hráče bez GM, je vidět "červená aura" kolem.. přemýšlej..

Kostik, CHeCHtak, juraj11, Rainox atp..
navždy v paměti 

-
HellmutTV - Pokročilý
ja som si mal ako všimnú že som bol v reske ked tam žiadna nebola? neviem či si ju dokončil ked som strielal ale nemyslel som to v zlom naozaj sa ospraveldnujem, nechcel som aby to takto skončilo
kamoš ma teraz čaká ale ja nemôžem lebo sa to trošku pokašlalo, naozaj som nevedel že sa to nesmie, prepáčte...

-
wormerx - Kolemjdoucí
Treba si dávať bacha na takéto veci a už od včerajšku máš unban, takže tému zamykám.
https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=116949840&token=qtj8_oQv
-
Kovi - Drbna
• Stránka 1 z 1