• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Žiadosť o zrušenie VOTE na JB!
Je to 50 na 50 .. Ale i tak častěji to slouží k užitku jsem pro zanechání 

EX GTA Support ( * 23.7 2015 - + 6.4 2016 )
EX CS 1.6 Mapper ( * 27.2 2016 - + 6.4 2016)
EX Redaktor ( * 5.3 2016 - + 6.4 2016)
EX TF HLSA + Developer ( *10.4 2016 - +19.6 2016 )
MC Admin + EM ( *02.6 2016 - +19.6 2016)
CANADY
EX CS 1.6 Mapper ( * 27.2 2016 - + 6.4 2016)
EX Redaktor ( * 5.3 2016 - + 6.4 2016)
EX TF HLSA + Developer ( *10.4 2016 - +19.6 2016 )
MC Admin + EM ( *02.6 2016 - +19.6 2016)
CANADY
-
ToxicPro - Pokročilý
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Zdravím
Většinou je to tak jak píše Deejays a je to pro slušné CT dost nepříjemné dostat free vote kick. Většinou když nějaké CT kazí jakkoli hru, tak to schytají nejvíce TT, popřípadě simon kterému nejde rozumět přes hluk nebo padají FK's. Tak proč to neudělat tak, že si TT votnou CT které jim kazí hru? Když se to udělá tak, že by ho museli votnout např 2/3 TT tak je dost malá pravděpodobnost, že dojde na free vote kick. Příklad: Je poměr TT 18:8 CT a jedno CT neustále skáče simonovi do řeči a TT mu nic nerozumí a dostanou zbytečné FK. To se jim samozřejmě nelíbí a domluví se např. v teamchatu, že ho u CT nechtějí a 2/3 TT (12) ho odvotují a hráč dostane oprávněný vote kick. Myslím si, že v tomto případě je hodně malá pravděpodobnost, že dojde k free vot kick.
To je ode mě vše.
Hezký zbytek dne

Většinou je to tak jak píše Deejays a je to pro slušné CT dost nepříjemné dostat free vote kick. Většinou když nějaké CT kazí jakkoli hru, tak to schytají nejvíce TT, popřípadě simon kterému nejde rozumět přes hluk nebo padají FK's. Tak proč to neudělat tak, že si TT votnou CT které jim kazí hru? Když se to udělá tak, že by ho museli votnout např 2/3 TT tak je dost malá pravděpodobnost, že dojde na free vote kick. Příklad: Je poměr TT 18:8 CT a jedno CT neustále skáče simonovi do řeči a TT mu nic nerozumí a dostanou zbytečné FK. To se jim samozřejmě nelíbí a domluví se např. v teamchatu, že ho u CT nechtějí a 2/3 TT (12) ho odvotují a hráč dostane oprávněný vote kick. Myslím si, že v tomto případě je hodně malá pravděpodobnost, že dojde k free vot kick.
To je ode mě vše.
Hezký zbytek dne

-
Milovany - Pokročilý
Milovany píše:Zdravím![]()
To je ode mě vše.
Hezký zbytek dne
Ja v tom tvojom nápade vidím háčok

-
KickMeDown - Mistr
Souhlásím zrušit to.
Vidím včera jsem hral Simple a hráč (.) (Tečka) hraje hru uplně normálně a chtěj mu dát free vote pak příjde hráč XDENIDEX dává FK a nedávají mu VOTE a místo tu že (.) dělá všechno dobré tak mu vyhrožují dostane FREE VOTE a že mu dají bán atd. a TO XDENIDEX dává FK a nedostane Ani FREEVOTE ani bán tudíž Chci aby se FREE Vote zrušilo. -.-
Vidím včera jsem hral Simple a hráč (.) (Tečka) hraje hru uplně normálně a chtěj mu dát free vote pak příjde hráč XDENIDEX dává FK a nedávají mu VOTE a místo tu že (.) dělá všechno dobré tak mu vyhrožují dostane FREE VOTE a že mu dají bán atd. a TO XDENIDEX dává FK a nedostane Ani FREEVOTE ani bán tudíž Chci aby se FREE Vote zrušilo. -.-
-
nantaxicek5 - Spamerův sluha
No nieje to najhorší nápad,,
Ale keď to zrušia tak by na servery musel byť skoro vkuse admin (na JB3# určite =DDD)
Dôvod?:Príde hráč ako napr. nY^a začne dávať FK a MFK... píšeš adminom na steame oni nepríjdu (nić proti adminom majú iné veci nastarosti) a čo potom? je moźnosť natočiť demo,,ale to aj tak chvíľu trvá dokiaľ hráč dostane ban...takže dáva MFK/FK ďalej
Najviac sa mi u Vás páči ten "chat" na webe proste napíšete ""hráč nY^dáva MFK na JB3#(cs1.6) a viriadené nejaký admin príde,,
______________________________________________________________________________________________________________
NEZABUDNITE!!
ADMIN JE ČIEŽ LEN ČLOVEK!!!
Ale keď to zrušia tak by na servery musel byť skoro vkuse admin (na JB3# určite =DDD)
Dôvod?:Príde hráč ako napr. nY^a začne dávať FK a MFK... píšeš adminom na steame oni nepríjdu (nić proti adminom majú iné veci nastarosti) a čo potom? je moźnosť natočiť demo,,ale to aj tak chvíľu trvá dokiaľ hráč dostane ban...takže dáva MFK/FK ďalej
Najviac sa mi u Vás páči ten "chat" na webe proste napíšete ""hráč nY^dáva MFK na JB3#(cs1.6) a viriadené nejaký admin príde,,
______________________________________________________________________________________________________________
NEZABUDNITE!!
ADMIN JE ČIEŽ LEN ČLOVEK!!!
-
NealkoholiVodka - Amatér
Jadberg píše:Nesouhlasím, jen z důvodu, že nemám rád změny... prostě vote kick je na hráče co dělají bordel, když na serveru není admin, ale na druhou stranu vzniká i vote jen tak pro srandu. Já bych například zavedl, že za free vote bych dával ban na 2 hodiny za kazení hry nebo za neznalost pravidel těch ctček, které to free vote dají, aby jste vy co nejste adminy, to klidně mohli hlásit do pp apod. Ale je to na vyšších jestli to chtějí nějak upravit nebo to prostě nechat tak jak to je
Jak píše,prostě trestat to
Bývalý:
-HL.EM,
-GTA Support Kapitán,SA C#5.

-
Restrbe - Mistr
Proč zrušit .. Pokud s tím někdo bude mít problém (využívání), tak prostě zavolá admina, který udělá pořádek .. Pokud to hráči ovšem stále budou porušovat, tak to admin jednoduše vyřeší a dále se to nebude nějak protahovat, taktéž by hráči neměli používat vote, zda-li je na serveru přítomný admin ..
Na co to pořád myslíš Dýdžejs..
červená barva jakožto známka mého nesouhlasu
Na co to pořád myslíš Dýdžejs..

červená barva jakožto známka mého nesouhlasu
-
byLife - CS:GO Admin
MagicRestrbe píše:Jadberg píše:Nesouhlasím, jen z důvodu, že nemám rád změny... prostě vote kick je na hráče co dělají bordel, když na serveru není admin, ale na druhou stranu vzniká i vote jen tak pro srandu. Já bych například zavedl, že za free vote bych dával ban na 2 hodiny za kazení hry nebo za neznalost pravidel těch ctček, které to free vote dají, aby jste vy co nejste adminy, to klidně mohli hlásit do pp apod. Ale je to na vyšších jestli to chtějí nějak upravit nebo to prostě nechat tak jak to je
Jak píše,prostě trestat to
Nj, ale pak by nastali i chvíle, že nějaký hráč za tohle dostane free ban

-
SilverTip - Pokročilý
Tak bola by to aj dobrá aj zlá vec ! pretože niekedy sa to vote fakt zíde ale zase niekedy sa to zneužíva to je take iste ak bola otázka Frendlyfire tam tiež hrác sa sťazoval že to je na p lebo ked sa delia tými na AIM tak niektorým rupne a zabiju aj svoj tým... tam tiež to je len o mentalite hráča !
[H]itman
Agent 47
Agent 47
-
Hitman1234 - Amatér
Ako vidím, je to tak asi 50/50. Počkáme teda na verdikt vyšších 

-
OMV - Spamerův sluha
Deejays mínus
lock

lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 2 z 2 • 1, 2