• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť všetky servery / Hormon
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na všetkých serveroch.
Nick v hre : Hormon
Nick na fóre : Hormon
Vek : 22
Steam nick : Hormon
Steam ID : STEAM_0:1:19840057
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nejaké bany za urážky vedenia U2 ( Emócie z play-off)
a bolo to dávno 
Niečo o sebe: Zdravím,
na úvod sa chcem spýtať či nehľadáte kvalitného admina.
Volám sa Jano "Hormon" mám 22 rokov, pracujem vo Volkswagene v Bratislave ako vedúci linky. Csko hrám asi 13 rokov, mám za sebou pár medziherných turnajov, pár (6) LAN párty a v neposlednom rade MSR. Vo volnom čase chodím s priateľkou von, do kina, zoo alebo si ideme sadnúť na kvalitnú shishu. Medzi moje záľuby patria autá ( vlastním VW Passat B7 ), sledovanie seriálov, a samozrejme hry. Ten kto raz vyrastal na CS už sa mu ťažko prestáva. ( priateľka to rešpektuje )
ttps://steamcommunity.com/id/hormonis tu je môj steam acc. . Hrával som aktívne ligu na U2, ES4U, playzone, rôzne mixi na miRc a podobne.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem sa pripojiť do mladého teamu adminov a hráčov tejto stále populárnej hry a podieľať sa na chode portálu, pomáhať, kde sa len bude dať a snažiť sa byť pre portál a jeho hráčov prínosom. Myslím že moja dlhoročná prax z oblasti tejto hry Vám padne vhod. Dúfam že moje skúsenosti a aktivita Vás oslovia a budem sa môcť pridať do staffu tejto stránky.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
S pozdravom,
Hormon
Nick v hre : Hormon
Nick na fóre : Hormon
Vek : 22
Steam nick : Hormon
Steam ID : STEAM_0:1:19840057
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nejaké bany za urážky vedenia U2 ( Emócie z play-off)

Niečo o sebe: Zdravím,
na úvod sa chcem spýtať či nehľadáte kvalitného admina.
Volám sa Jano "Hormon" mám 22 rokov, pracujem vo Volkswagene v Bratislave ako vedúci linky. Csko hrám asi 13 rokov, mám za sebou pár medziherných turnajov, pár (6) LAN párty a v neposlednom rade MSR. Vo volnom čase chodím s priateľkou von, do kina, zoo alebo si ideme sadnúť na kvalitnú shishu. Medzi moje záľuby patria autá ( vlastním VW Passat B7 ), sledovanie seriálov, a samozrejme hry. Ten kto raz vyrastal na CS už sa mu ťažko prestáva. ( priateľka to rešpektuje )

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem sa pripojiť do mladého teamu adminov a hráčov tejto stále populárnej hry a podieľať sa na chode portálu, pomáhať, kde sa len bude dať a snažiť sa byť pre portál a jeho hráčov prínosom. Myslím že moja dlhoročná prax z oblasti tejto hry Vám padne vhod. Dúfam že moje skúsenosti a aktivita Vás oslovia a budem sa môcť pridať do staffu tejto stránky.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
S pozdravom,
Hormon
-
Hormon - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žiadosť všetky servery / Hormon
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť všetky servery / Hormon
Zdravím,
tak mi prosím pošli hlstats ze serverů, na kterých hraješ, ať se podíváme na tvou aktivitu a další věci.
Poté se rozhodnu, co s tebou.
tak mi prosím pošli hlstats ze serverů, na kterých hraješ, ať se podíváme na tvou aktivitu a další věci.
Poté se rozhodnu, co s tebou.

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Úprimne ti hovorím že poslednú dobu som moc nehrával, ... ak tak iba mix sem tam nejaký ten DM a na serveroch mi nezáležalo, ... chcel by som sa podeliť zo svojimi skúsenosťami na takomto veľkom portály. Ak Vám ide iba o aktivitu som aktívny každý deň. No nehrával som iba toto nemal som na to dôvod ale keďže by som sa rád pridal do staffu tak moja aktivita rapídne stúpne
... myslím že požiadavky splňam ... nemusia to byť všetky servery .. bral by som Hns server ak sa dá, W3 mod, JB, Pokemon, superhero a takéto 

-
Hormon - Kolemjdoucí
Určitě ti chci svěřit práva, ale nejdříve musíš projevit snahu, takže nahlašuj hříšníky do sekce Porušení pravidel (klidně i z různých serverů), pomáhej hráčům ve hře a pak by to i šlo. Jenom tedy bys měl vybrat, zda se zaměříš buď pouze na JB sekci nebo na ostatní všechny servery. Zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] Žiadosť všetky servery / Hormon
Okey tak ja si vyberám tie funka a jump ak sa dá 

-
Hormon - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1