Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Zilean

Příspěvekod Sarmi » 18 kvě 2015, 12:00 VIP

Zilean
Obrázek
strážce času


Role: Support
RP: 585
IP: 1350



SCHOPNOSTI


Vylepšené učení (Passivka)
Obrázek
Zilean a okolní spojenečtí šampioni získají o 8 % více zkušeností.

Časovaná bomba (Q)
Obrázek
Dosah: 900

Hodí do zaměřené oblasti bombu, která se přilepí na jednotku, jež se ocitne v její blízkosti (prioritizuje šampiony). Nálož po 3 sekundách vybuchne a způsobí plošné poškození. Pokud Časovaná bomba vybuchne předčasně kvůli jiné Časované bombě, exploze zasažené nepřátele navíc omráčí.

Zilean umístí na cíl zpožděnou časovanou bombu. Ležící bomba se přilepí na první jednotku, která se ocitne v její blízkosti (prioritizuje šampiony). Po 3 sek. bomba vybuchne, přičemž způsobí magického poškození všem okolním nepřátelům. Pokud bude umístěna druhá bomba na jednotku, na níž se již nějaká nachází, předchozí nálož exploduje předčasně. Tento výbuch omráčí všechny zasažené nepřátele.

Přetočit (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Zilean se může připravit na budoucí střety a snížit si přebíjecí doby všech ostatních schopností.

Zkracuje přebíjecí dobu ostatních základních Zileanových kouzel o 10 sek.

Zakřivení času (E)
Obrázek
Dosah: 700

Zilean zakřiví čas kolem libovolné jednotky, čímž po krátkou dobu sníží rychlost pohybu protivníkovi či zvýší rychlost pohybu zvolenému spojenci.

Zilean zvýší rychlost pohybu spojeneckému šampionovi nebo zpomalí šampiona nepřátelského, a to na dobu 2.5 sek.

Časový posun (R)
Obrázek
Dosah: 900

Zilean umístí na spojeneckého šampiona ochrannou časovou runu. Pokud pak daný spojenenec utrpí smrtelné poškození, bude teleportován zpět v čase.

Na dobu 5 sek. umístí Zilean na sebe či na zvoleného spojeneckého šampiona ochrannou časovou runu. Pokud bude cíli způsobeno smrtelné poškození, přenese se zpět v čase a získá bodů zdraví.


MYTOLOGIE

V pustinách Urtistanu se kdysi rozkládalo úžasné město. Rozpadlo se před dávnými věky, během děsivé runové války, podobně jako většina zemí za Velkou bariérou. Jeden muž však všechny ty hrůzy přežil: čaroděj jménem Zilean. Byl přímo posedlý časem, a tak se nestalo žádným překvapením, že se usadil v městské věži s hodinami. Jak se válečná spoušť přibližovala k jeho domovu, nořil se stále hlouběji do pokusů s magickým tokem času, aby odhalil roušku všech možných budoucností. Doufal, že nalezne mírové řešení. Zileanovo očarování nicméně ovlivnilo jeho vnímání času, a když do Urtistanu vtrhl celý kordon temných vyvolávačů-rytířů s tajným posláním, nacházel se v hluboké meditační stázi. Když si svou chybu konečně uvědomil, z Urtistanu už zbyly jen doutnající trosky. Vyvolávači, kteří měli celou zkázu na svědomí, moudře ponechali věž s hodinami nedotčenou, a to ze dvou důvodů. Chtěli se vyhnout tomu, že by upoutali Zileanovu pozornost, a zároveň mu chtěli způsobit utrpení z výčitek nad svým opomenutím.

Zilean měl sotva čas uvědomit si smutek nad vzniklými ztrátami, než zjistil, že jeho nebezpečný výzkum měl velmi kruté vedlejší účinky: chronodisplazii. Tato záhadná nemoc mu zaručila nesmrtelnost, ale jeho vědomí oddělila od spojitosti s běžným plynutím času. Teď myšlenkami prochází časem, od jakéhokoli bodu v minulosti po současnost, a není schopen nijak ovlivnit události, které odhalí. Nejtrýznivějším aspektem tohoto prokletí je skutečnost, že Zilean občas vidí Urtistan takový, jakým býval dřív, a zbytek času musí pobývat v jeho opuštěných rozvalinách. Pouze mocná vyvolávací magie, kterou provozují členové Ligy legend, dokázala tuto nemoc vyléčit. Zilean se do ní proto zapojil a doufal, že nalezne lék, který mu umožní zachránit svůj lid.

„Není horšího zármutku než toho ze ztráty věcí, které teprve měly nastat.“
-- Zilean



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Zilean
Old Saint Zilean (Unavailable)
Groovy Zilean (520 RP)Shurima Desert Zilean (975 RP)Time Machine Zilean (Unavailable)
Blood Moon Zilean (975 RP)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Zilean

od Rumcajz » 18 kvě 2015, 12:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků