Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] Zkouška o přijetí na admina.

Příspěvekod Rizek » 07 pro 2016, 17:55

Nick na serveru: Deadmau5

SID: STEAM_0:0:76012234

Sekce, na které chci práva: JailBreak

Věk: 18 let

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=238 ( Nové HLStats, proto malá aktivita )

Bany, které jsem dostal: Podle nového HLstats žádné ale ze starého mám ban za nadržování ( To mi pokazilo admina ) a FK který si myslím že byl neprávem

Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Daniel, je mi 18, na půl studuji a na půl pracuji, mám tetování na každé ruce, na levé mám jednu hlášku z jedné známe hry neboli FUS RO DAH ze Skyrimu. Na pravé ruce mám hlavu vlka, naznačuje o mě že jsem takový vlk samotář a vůdce smečky :D Mám papíry na auto a na traktor, studuji obor Lesní mechanizátor. Mezi mé koníčky patří z lehka motocross, fotbal a počítač.

Proč právě já: Protože si myslím že mám na to být adminem, jsem docela zkušený hráč JB a znám skoro každé pravidlo, navíc jsem aktivní každý den na serveru a rád bych napomáhal lidem a také samozřejmě banoval, kickoval, přesouval.
Navíc by mi to ulehčilo práci a nemusel bych dávat nahlášení na forko :D ale to je vedlejší :D

Zkušenosti s CS:GO: Můj rank byl LE, pak jsem dropl do Master guardian 2 a tam jsem do teď.. Nahráno mám +- 1350 hodin

Případné poznámky: Omlouvám se za to co se stalo před měsícem.. Myslím tím to nadržovaní, jsem poučen až moc, budu rád pokus to semnou znova zkusíte.. věrte mi že NEZKLAMU
Přeji krásný den.
Řízek.
Rizek
Zkušený
Zkušený

[Z] Zkouška o přijetí na admina.

od Rumcajz » 07 pro 2016, 17:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zkouška o přijetí na admina.

Příspěvekod Karl0s » 11 pro 2016, 21:15

Zde máš napsáno že máš 2 měsíce počkat. Takže zamítám.
Karl0s
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Nábory Adminů