Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Zlatý Retrívr / JailBreak

Příspěvekod ZlatyRetrivr » 08 bře 2018, 10:45

Nick na serveru: Zlatý Retrívr ¯\_(ツ)_/¯

SID: STEAM_1:0:183507613

Sekce, na které chci práva: JailBreak

Věk: 13 let + akademie

Mé HlStats: HLStats

Bany, které jsem dostal: Dostal jsem 2 bany za spam, 1 ban za nadržování, když jsem si hrál na mobilu a jednen vězeň vstoupil do zbrojky a poslední ban za to, že jsem nehlídal simona.

Něco o mně: Jsem Nolifer, Jelikož už na JailBreaku nějakou tu dobu hraju, tak si myslím, že by bylo lepší, kdyby o mě lidi něco víc věděli, tak se trochu rozepíšu :D - Jmenuju se Lukáš, je mi 13 let a jsem totální NOLIFER, jak už jsem 3x napsal. Hraji hlavně Counter Strike : Global Offensive a myslím si, že moje znalost pravidel na JailBreaku je dostatečná, už jsem si i několikrát vyzkoušel situace, když někdo potřeboval poradit, tak jsem mu poradil a jelikož věděl, že jsem akademik tak se rozhodl mi věřit, za což mu děkuji, nebo jsem mu poradil a on to dělal tak, jak to dělat neměl. Poslední dobou nejsem moc aktivní na fóru, protože jsem zjistil, že je lepší někomu situaci 100x vysvětlit, než ho dávat na fórum, protože z banu žádné vědomosti nedostane, kromě toho, že to takhle řešit nemá , ale stále neví jak tu situaci řešit. Sám o sobě si myslím, že jsem celkem klidný a v chatu se už pokouším nespamovat.

Proč právě já: Jak už jsem napsal, tak si sám o sobě myslím, že jsem klidný, takže mi nedělá problém někomu něco vysvětlit. Také bych chtěl být adminem proto, že většina nováčku nedává nebo nechce dávat mikrofony, takže bych jim něco rád vysvětlil, ale bez mikrofonu to skoro nikdy nejde.

Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahráno 632 hodin, z toho 435 hodin (18d 03:29:04h) na JB, což si myslím, že je celkem málo, proto to chci ještě zvýšit :D. Můj nejvyšší rank byl Gold 2 ale spadnul jsem na Silver Master Elite, teď už competetivy nehraju, takže nepředpokládám, že si rank zvýším.

Případné poznámky: ---
BrooKlyGS píše:Jephi v2 :D
ZlatyRetrivr
Pokročilý
Pokročilý

[Zamítnuto] Zlatý Retrívr / JailBreak

od Rumcajz » 08 bře 2018, 10:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zlatý Retrívr / JailBreak

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 08 bře 2018, 11:39

Přijat k testu.
Domluv se s někým a potom se uvidí. Ještě nevím přesně co s tebou ale třeba bude sranda :D
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod BrooKlyGS » 08 bře 2018, 11:52 VIP

Jephi v2 :D
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod Gustik » 08 bře 2018, 12:13 VIP

Ejvoš mě za něco trestá, ale nevím za co. :?

Kontaktuj mě na TS, kde se domluvíme.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: [Pohovor] Zlatý Retrívr / JailBreak

Příspěvekod Gustik » 09 bře 2018, 22:24 VIP

Po testu zamítnuto.

Jephi se tě ujme a připraví, však spolu taky chodíte do třídy.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Nábory Adminů