• Stránka 1 z 1
[Vyreseno] Zlý admin!
Admin jménem Poland je na mě velice zlý a šikanuje mě, například tím, že mi dává free killy
a říkal, že mu nevadí když ho dám na fórum 
demo
21:20 - Simon mi na mou žádost ruší zákazy a následně mě tento zlý admin zabije
Byl bych rád aby mi tento zlý admin poslal omluvný dopis na mou adresu a k tomu třeba Redbull jako odškodné, protože to na mě má, jak vidíte, silný psychický dopad

demo
21:20 - Simon mi na mou žádost ruší zákazy a následně mě tento zlý admin zabije

Byl bych rád aby mi tento zlý admin poslal omluvný dopis na mou adresu a k tomu třeba Redbull jako odškodné, protože to na mě má, jak vidíte, silný psychický dopad

Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
-
tnXe - Drbna
[Vyreseno] Zlý admin!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zlý admin!
Ahoj,
Dle dema není úplně zřetelné, co simon řekl po dvou prvních příkazech ohledně zákazů. Ačkoliv, pokud se usoudí, že to je má chyba, tak se ti omlouvám za udělenou chybu z mé strany.
Každopádně by bylo dobré, aby ses na serveru nechoval, tak jak demo ukazuje a jako akademik byl vzorem, i přesto, že se vždy nedaří.
Tímto bych to chtěl přenechat na lidech, co provedou verdikt.
Dle dema není úplně zřetelné, co simon řekl po dvou prvních příkazech ohledně zákazů. Ačkoliv, pokud se usoudí, že to je má chyba, tak se ti omlouvám za udělenou chybu z mé strany.
Každopádně by bylo dobré, aby ses na serveru nechoval, tak jak demo ukazuje a jako akademik byl vzorem, i přesto, že se vždy nedaří.
Tímto bych to chtěl přenechat na lidech, co provedou verdikt.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Simon musi davat jasne a srozumitelne prikazy. Inkriminovany prikaz teda rozhodne srozumitelny nebyl, kill opravneny. V tomhle ohledu Poland nepochybil. Mel ale simona upozornit, aby daval prikazy, kterym jde normalne rozumet, coz jsem na demu nikde nevidel ani neslysel.
Dale k demu - za tvoje hloupe poznamky smerem k adminovi ve hre i zde ve stiznosti ti odebiram akademika. Dekuji taky za dukazy o kazeni hry tveho kamaradicka Whitterse, kde ti hodi behem HVD zbran a ty pak udelas vzpouru. Vrele ti doporucuju, aby ses vzpamatoval a prestal adminy i se svymi kamaradicky provokovat.
Zamitnuto.
Dale k demu - za tvoje hloupe poznamky smerem k adminovi ve hre i zde ve stiznosti ti odebiram akademika. Dekuji taky za dukazy o kazeni hry tveho kamaradicka Whitterse, kde ti hodi behem HVD zbran a ty pak udelas vzpouru. Vrele ti doporucuju, aby ses vzpamatoval a prestal adminy i se svymi kamaradicky provokovat.
Zamitnuto.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Dobře, pojďme to vzít postupně.
První věc, Simon řekl "máš vše povoleno" tady mi bylo řečeno, že při tomto příkazu nemám zákazy a také mi to ještě řekl jiný admi, tak si v tom udělejte trochu pořádek.
Druhá věc, odebrán akademik za co? Za to že řeknu o adminovi, který mi dal FK, že je zlý a nebo je nějaké nové nové pravidlo, že využití zbraně, kterou mi hodí CT je zakázáno? Nijak jsem pravidla neporušil a mé vyjadřování je stále na úrovni.
První věc, Simon řekl "máš vše povoleno" tady mi bylo řečeno, že při tomto příkazu nemám zákazy a také mi to ještě řekl jiný admi, tak si v tom udělejte trochu pořádek.
Druhá věc, odebrán akademik za co? Za to že řeknu o adminovi, který mi dal FK, že je zlý a nebo je nějaké nové nové pravidlo, že využití zbraně, kterou mi hodí CT je zakázáno? Nijak jsem pravidla neporušil a mé vyjadřování je stále na úrovni.
Sometimes you must hurt in order to know, fall in order to grow, lose in order to gain because life's greatest lessons are learned through pain.
-
tnXe - Drbna
Re: [Vyreseno] Zlý admin!
Ahoj, demo sme opat preskumali a po konzulatacii s dalsim HLSA JB sme usudili, ze prikaz bol jasny a dostal si FK. Simon ti povolil vsetko, pricom tam spomenul aj inkriminovane cupenie.
Akademik ti bol navrateny, ked este uvidim, ako porusujes pravidla, bude ti hned odobrany.
Staznost opravnena a nabuduce si prosim odpust tie ustipacne poznamky
e: za nevhodne spravanie na servery ti bol zruseny akademik
Akademik ti bol navrateny, ked este uvidim, ako porusujes pravidla, bude ti hned odobrany.
Staznost opravnena a nabuduce si prosim odpust tie ustipacne poznamky

e: za nevhodne spravanie na servery ti bol zruseny akademik
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1