• Stránka 1 z 1
ZM/Basebuilder
Zdravím.
Sekcia: ZM
NIck v hre: TATO¨
Nick Fórum: MIERTATO
Profil na fórum: ucp.php
Vek: 20
Steam ID: STEAM_0:0:42360040
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=3750
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ) : Nemám žiadne nikde.
Niečo o sebe: Zdravím,volám sa Marek pochádzam zo Slovenska s malej Dedinky Semerovo.Vyštudoval som strednú odború Školu stavebnú.Momentalne pracujem v CZ firme DEK stavebniny.Som slušny,vychovaný,poriadku milovný človek ktoŕy sa snaží v živote dosiahnť veľa,tak ako aj v hre.Basebuilder hrám už veľa rokov a na GS som tiež dlhodobým "playerom".Vugarita je umna na poslednom mieste čo je vidieť aj v chate a dokažem sa rozumne baviť s okolitým svetom a ľudmi.
Prečo by som chcel na GS adminovať? Nuž,aj keď tam su admini a je pravda že veľa s nich je schopných,ako sa aj v živote vraví poriadku a starania sa oň nieje NIKDY dosť.
To bude s mojej strany všetko,Ďakujem za prehodnotenie mojej situlácie.
//TATO
Sekcia: ZM
NIck v hre: TATO¨
Nick Fórum: MIERTATO
Profil na fórum: ucp.php
Vek: 20
Steam ID: STEAM_0:0:42360040
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=3750
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ) : Nemám žiadne nikde.
Niečo o sebe: Zdravím,volám sa Marek pochádzam zo Slovenska s malej Dedinky Semerovo.Vyštudoval som strednú odború Školu stavebnú.Momentalne pracujem v CZ firme DEK stavebniny.Som slušny,vychovaný,poriadku milovný človek ktoŕy sa snaží v živote dosiahnť veľa,tak ako aj v hre.Basebuilder hrám už veľa rokov a na GS som tiež dlhodobým "playerom".Vugarita je umna na poslednom mieste čo je vidieť aj v chate a dokažem sa rozumne baviť s okolitým svetom a ľudmi.
Prečo by som chcel na GS adminovať? Nuž,aj keď tam su admini a je pravda že veľa s nich je schopných,ako sa aj v živote vraví poriadku a starania sa oň nieje NIKDY dosť.
To bude s mojej strany všetko,Ďakujem za prehodnotenie mojej situlácie.
//TATO
Každý sa narodí ako dokonalý,to len ľudia v živote ho pokazia.
-
MIERTATO - Pokročilý
ZM/Basebuilder
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1