• Stránka 1 z 2 • 1, 2
zm blood 1
zdravím borci rád by som privítal nejakú radu ako čo najlepšie vyťažiť z vip ? vysvetlím za celý deň som nebol schopný si našporiť 160 bodov na bazuku čo je hanba ale daktorý za 5 minút už 17 killov a ja 2 od veci :/ a preto chcem od vás vedieť taktiku ako si čo najrýchlejšie získať body 

- 651ando
- Kolemjdoucí
zm blood 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: zm blood 1
podle mě je nejlepší si zalézt někam sám. protože pokud si ze skupinkou dalších hraču jste hlavní terč First Zombie,zkus někde na mapě najít kempu kde nikdo nechodí chviličku si vyčkej, časem až bude méně CTček tak si tě zombie vyhledaj a ty jen stojíš a pálíš.. akorád je trošku horší že na bloodech se nabijí
(hraji Zombie Chronic 1)
snad jsem ti aspoň trošičku pomohl

(hraji Zombie Chronic 1)
snad jsem ti aspoň trošičku pomohl

-
Ven0m - Profesionál
ADRENALIN a pak už jen kos jak houby po dešti! 

-
Xter - Spamerův sluha
ale viete čo by sa hodilo zaviesť tomu serveru....strieľanie bez nabíjania to by bola paráda....to keby sa zaviedlo tak tomu serveru potom nič nechýba
Hral som už veľa serverov ale toto je najlepší zatial a dobré itemy za body sú tam
a nie ako jeden web nejdem ho menovať ale tam bolo možné že zombie mali bazuky a to bolo riadne od veci to sa nedalo hrať
toto blood 1 je dobre vyriešené síce je pravda keď je tam 10 vip hráčov
tak to ľahké nie je ale na to je klan a mikrofón aby sa dohodli akcie spoločné lebo sám hrať je také nudné ale vravím keď tomu serveru dáte strieľanie bez nabíjania tak bude z neho dokonalý server 
Hral som už veľa serverov ale toto je najlepší zatial a dobré itemy za body sú tam
a nie ako jeden web nejdem ho menovať ale tam bolo možné že zombie mali bazuky a to bolo riadne od veci to sa nedalo hrať
toto blood 1 je dobre vyriešené síce je pravda keď je tam 10 vip hráčov

- 651ando
- Kolemjdoucí
Pokud nechceš nabíjet hraj na ZM chornic 1,2,3
myslím že to určitě nebudou předělávat.. máš více typů zombie serveru
takže si můžeš zahrát na jiných serverech než je Blood

takže si můžeš zahrát na jiných serverech než je Blood

-
Ven0m - Profesionál
651ando píše: keď tomu serveru dáte strieľanie bez nabíjania tak bude z neho dokonalý server
Jo tak to si jdi na Chronic 1,2,3, Night 1,2 či Mini, kde je tohle už dávno. Blood se rozhodně měnit nebude. To, že tam musíš nabíjet dělá ten server o malinký stupínek lepší a hlavně se mi zdá vyrovnanější, takže i zombie mají šanci, když musíš nabíjet.

Ohledně toho nabírání bodů za VIP. Souhlasím s tím co ti napsal sám HLSA ZM serverů Xter - naběhej si adrenalin + si kup gold zbraň (jakoukoliv za peníze) a jdi huntit (lovit) zombies.

YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
-
Luther - Spamerův sluha
no dobre uspokojím sa s tým čo je
idem otestovať tie vaše rady 

- 651ando
- Kolemjdoucí
Motorovku si kúp a všetkých zombíkov kos zo zadu..
to ich skoro vždy zabije, len na jeden sek.. 

-
N3mO - Mistr
a to prečo ma dá normálny zombiek na jeden rez ? není vôbec prvý ani crab tak nechápem prečo ma dá na jednu ranu
- Andrej17685
- Kolemjdoucí
Andrej17685 píše:a to prečo ma dá normálny zombiek na jeden rez ? není vôbec prvý ani crab tak nechápem prečo ma dá na jednu ranu
headshot.

-
Xter - Spamerův sluha
a v blízkej bodúcnosti budete pridávať nejakých zombiekov ?
- 651ando
- Kolemjdoucí
651ando píše:a v blízkej bodúcnosti budete pridávať nejakých zombiekov ?
Už dávno měl být tzv. mini-update, kde měl přibýt 1 nový human, 1 nová zbraň a taky 1 nový zombie.

-
Luther - Spamerův sluha
ten server mi vážne nevyhovuje keď tam je prebijánie nedalo by sa spraviť že by ste mi odobrali na zm blood 1 vip a dali na chronic 2 samozrejme si nemyslite že to tak budem stále vymýšlať len tentoraz a posledný
- Andrej17685
- Kolemjdoucí
som inak zistil že som si už dávnejšie vytvotil účet tu na gamesites tak ten používam pod menom Andrej17685
- Andrej17685
- Kolemjdoucí
Andrej17685 píše:ten server mi vážne nevyhovuje keď tam je prebijánie nedalo by sa spraviť že by ste mi odobrali na zm blood 1 vip a dali na chronic 2 samozrejme si nemyslite že to tak budem stále vymýšlať len tentoraz a posledný
VIP nelze přesouvat, musíš si koupit nový. Jedinou výjimkou je zrušení serveru, kdy ti může ale i nemusí být vyhověno a VIP ti přesunou na tebou zvolený server. A jak to tak vypadá, tak Blood se rozhodně v příštích x letech rušit nebude.

-
Luther - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 2 • 1, 2