• Stránka 1 z 1
ZM MINI#3 / ZM EVOLUTION
Zdravím, Psal jsem vám několik e-mailů i nějaký ten den čekal na odpověď, odpověděli jste mi na jeden e-mail, že se ty VIP+EVIP přehodí na jiné servery,tudíž jsem vám odepsal kde a jak, ale odpověď nikde, tak jsem se rozhodl že to zkusím tady.
Po dlouhé době jsem si chtěl zahrát 1.6 , konkrétně servery kde jsem měl VIP+EVIP a jedná se o ZOMBIE MINI#3 a ZOMBIE EVOLUTION, ale všiml jsem si že servery byly zrušeny. Tak jsem se chtěl zeptat zdá by šlo se kontaktovat třeba v SZ nebo něco takového, přes e-mail žádná odpověď. Tak předem díky za odpověď.
Po dlouhé době jsem si chtěl zahrát 1.6 , konkrétně servery kde jsem měl VIP+EVIP a jedná se o ZOMBIE MINI#3 a ZOMBIE EVOLUTION, ale všiml jsem si že servery byly zrušeny. Tak jsem se chtěl zeptat zdá by šlo se kontaktovat třeba v SZ nebo něco takového, přes e-mail žádná odpověď. Tak předem díky za odpověď.

- POHODASEFIS
- Kolemjdoucí
ZM MINI#3 / ZM EVOLUTION
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ZM MINI#3 / ZM EVOLUTION
Ahoj, jestli chodíš časti na GS stránky, tak si můžeš všimnout, žd dole v pravo, máš napsané VIP poradna chat.
A nebo, když jsi psal na e-mail od GS, tak to může taková odpověd být až za 5 dnů.
A pokud vím, tak ty servery jsou už dlouhodobě zrušené, takže už je nemusíš mít {jen tak pro INFO}
A nebo, když jsi psal na e-mail od GS, tak to může taková odpověd být až za 5 dnů.
A pokud vím, tak ty servery jsou už dlouhodobě zrušené, takže už je nemusíš mít {jen tak pro INFO}
-
bajgar - Mistr
Re: ZM MINI#3 / ZM EVOLUTION
VIP bolo možné presunúť pár dni od zrušenia serveru.. Čo si už asi zmeškal.. Takže bohužial.
-
Misicu - Profesionál
• Stránka 1 z 1