• Stránka 1 z 1
Zmena nicknamu
Dobrý deň
Chcel by som sa vás spýtať že či by sa dalo zmenit nickname v hre potom ako som si už ho zadal. Mam evip na dd1 a na zaciatku som si myslel že to je len na overenie a tak som tam napisal hocijake meno. Teraz to banujem a chcel by som sa vas opytat ci by sa to dalo nejako zmenit ze by som si mohol dat iny nickname. Prajem pekný deň
Chcel by som sa vás spýtať že či by sa dalo zmenit nickname v hre potom ako som si už ho zadal. Mam evip na dd1 a na zaciatku som si myslel že to je len na overenie a tak som tam napisal hocijake meno. Teraz to banujem a chcel by som sa vas opytat ci by sa to dalo nejako zmenit ze by som si mohol dat iny nickname. Prajem pekný deň

-
CiNANiS - Kolemjdoucí
Zmena nicknamu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zmena nicknamu
Neviem no nerozumiem že jak si to myslel. Neviem ako si preniesť ako keby evipko na iné meno napr. z mena Kingkong na Cinanis
-
CiNANiS - Kolemjdoucí
Re: Zmena nicknamu
CiNANiS píše:Neviem no nerozumiem že jak si to myslel. Neviem ako si preniesť ako keby evipko na iné meno napr. z mena Kingkong na Cinanis
Máš třeba nastavený vip nick na Canasis, když si dáš třeba jméno Kingkong //Canasis tak ti vip bude fungovat i s tím nickem. Stačí mít jen nick který jsi zadal.
9
-
whiter - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1