• Stránka 1 z 1
Změna nicku a VIP
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat jestli je nějaká možnost přejmenování se. Dnes jsem si psal s jedním týpkem ze serveru a i když má VIP tak si nick normálně změnit může. Mě osobně to vyhodí tu chybovou hlášku o tom že nemám aktivní výhody.
Jedinou věc jsem našel ve FAQ a to:
Přejmenoval jsem se a nejde mi VIP.
- Z toho důvodu, že nyní už není VIP na SID, ale opět na nickname.
Tak bych rád věděl jestli tedy existuje nějaká možnost, nebo budu muset na dosmrti hrát pod stávajícím nickem.
Díky za odpověď,
chtěl jsem se zeptat jestli je nějaká možnost přejmenování se. Dnes jsem si psal s jedním týpkem ze serveru a i když má VIP tak si nick normálně změnit může. Mě osobně to vyhodí tu chybovou hlášku o tom že nemám aktivní výhody.
Jedinou věc jsem našel ve FAQ a to:
Přejmenoval jsem se a nejde mi VIP.
- Z toho důvodu, že nyní už není VIP na SID, ale opět na nickname.
Tak bych rád věděl jestli tedy existuje nějaká možnost, nebo budu muset na dosmrti hrát pod stávajícím nickem.
Díky za odpověď,
[III]-Oldysz!KHT!
-
Oldysz - Kolemjdoucí
Změna nicku a VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Změna nicku a VIP
Ahoj, bohužel se VIP nick nedá změnit. Dá se ovšem lehce obměnit. Například máš VIP aktivní na Pepa přejmenuješ se na Pepa z Depa tak ti VIP výhody půjdou. Důležití je aby nový nick vždy obsahoval slovo na které máš aktivováno VIP.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - CS 1.6 Admin
Re: Změna nicku a VIP
no VIP nick nejde menit. aby ti slo vip musi tvoj nick obsahovat frazu na ktoru je aktivovane. ak by si ho mal napr aktivne na "ali" tak by ti vip slo s nickom alibaba, bali, kalit, atd atd
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1