• Stránka 1 z 1
Zmizelo mi VIP po odebrání práv
Nickname: Spawe
Kde mám VIP: Měl jsem na Deathrun #1
Jak je VIP staré: 6 let cca
Kdy mi VIP naposled fungovalo: Když jsem měl admin práva.
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ne. Není důvod proč.
Popis problému: Před cca 6 lety jsem si aktivoval VIP na Deathrun #1. Jak čas ubíhal chtěl jsem se stát adminem. Stal jsem se adminem na celé Jumpsekci. Po nějaké době jsem na to bohužel neměl čas a práva mi byly odebrány, ale mé VIP co jsem si tehdy koupil mi nezůstalo. Práva mi byly odebrány už před delší dobou, ale to VIP tam prostě nezůstalo. Měl jsem VIP ne EVIP. Prosím o prověření a doufám za kladné vyřešení tohoto problému.
Kde mám VIP: Měl jsem na Deathrun #1
Jak je VIP staré: 6 let cca
Kdy mi VIP naposled fungovalo: Když jsem měl admin práva.
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Ne. Není důvod proč.
Popis problému: Před cca 6 lety jsem si aktivoval VIP na Deathrun #1. Jak čas ubíhal chtěl jsem se stát adminem. Stal jsem se adminem na celé Jumpsekci. Po nějaké době jsem na to bohužel neměl čas a práva mi byly odebrány, ale mé VIP co jsem si tehdy koupil mi nezůstalo. Práva mi byly odebrány už před delší dobou, ale to VIP tam prostě nezůstalo. Měl jsem VIP ne EVIP. Prosím o prověření a doufám za kladné vyřešení tohoto problému.
-
SpaweNick - Zkušený
Zmizelo mi VIP po odebrání práv
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zmizelo mi VIP po odebrání práv
napis do vip poradne dole vpravo alebo na mail [email protected] a tam uved STEAM ID a VIP kod
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Re: Zmizelo mi VIP po odebrání práv
No VIP kód jelikož je to cca 6 let starý, tak ten už jako nenajdu. Tenkrát se to dělalo ještě přes ten gamesites generátor nebo co to přesně bylo, takže tohle je opravdu nereálný. Podle SteamID by jste to zjistit měli. Zkusím napsat na adresu co jsi poslal a uvidíme.
-
SpaweNick - Zkušený
• Stránka 1 z 1