• Stránka 1 z 1
Zmizení penez i kdiš mám steam
Zdravím, ješte včera, kdiš sem hrál sem už mnel 5500 a neco penez na furien 4 a kdiž sem se pšipojil mnel sem o 3500 a neco méne penez. Co to má znamenat nikde sem se nebugoval do žádneho spectu jak ste psali v tom článku ale nechápu to. Ted musím šetšit od znova.
Prosím, aby ste se na to podívali a vyžešili. (gramatické chyby si nevšímajte som slovák
)
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... player=404
Nick: Gramo RokkaZ
Prosím, aby ste se na to podívali a vyžešili. (gramatické chyby si nevšímajte som slovák

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... player=404
Nick: Gramo RokkaZ
-
Devak - Kolemjdoucí
Zmizení penez i kdiš mám steam
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zmizení penez i kdiš mám steam
Prve skus hladat ci to tu uz nie je, tak pis-> problematika-penez-a-jejich-mizeni-t61519.html
-
R4j3C - Zkušený
Nie nič tam nieje. Proste mne zmizlo z 5500 a niečo 3500 a niečo aj hráčovy cracking sa to stalo.Ziadne bugy, spec ...
Proste z ničoho nič.
Proste z ničoho nič.
-
Devak - Kolemjdoucí
to máš marné .. ja som deň po resete začal šetriť po dni hrania som mal okolo 4 000 a po polnoci som sa odpojil s tým že stačí už ... keď som sa o pár hodín pozdejšie pripojil mal som 0 a to som tiež steam hráč ... a taktiež som sa nebugoval do steamu vzhladom k tomu že ani neviem ako sa to dalo ... a dá .. písal som to Do PM tak ako Dwandymu tak aj AwPGamer odpovede som sa pre istotu ani nedočkal
Dwandy mi napísal že som musel robiť dačo neobvyklé ... čo som nerobil a AwPGamer ma preistotu ignoroval .. správu si prečítal a to bolo tak všetko .. takže to sem márne píšeš a podotýkam že tiež mám steam .. hral som niekolko mesiacov pred tým a Nikdy mi nezmizli či už itemy alebo peniaze ...

-
Crissis - Amatér
Zdravím,
Mohlo se i stát, že padla databáze a některé peníze zmizli. Stát se to může.
Lock.
Mohlo se i stát, že padla databáze a některé peníze zmizli. Stát se to může.
Lock.
-
AwPGamer - Spamer
• Stránka 1 z 1