• Stránka 1 z 1
Zmizenie penazi na furien 2 HELP
Ahoj gamesites team. Volám sa ParO na furien 2 mám zakúpené evip. predvčerom som kupoval regenku.. A dnes už som mal 9900 v čase 10:00 som sa odpojil zo serveru. Pripojil som sa 10:15 akurát nabehla new mapa vybral som si CTčko a zrazu pozerám 80 dolárov. Skoro som sa zbláznil hral som tam nonstop šporil som na nesmrtku a zmizli akurát teraz peniaze.. Prosím nedali by sa vrátit.. Aj admín Ecc by vedel dosvečiť že mam 9800 hral som sním de_aztec mapu ted asi 9:50 a Tam to písalo že mám nejvíc money...
Napísal som to už aj na e-mail gamesitesu.
Napísal som to už aj na e-mail gamesitesu.
-
ParO - Kolemjdoucí
Zmizenie penazi na furien 2 HELP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zmizenie penazi na furien 2 HELP
Asi bug .. 

DayZ Survivor! "Killing armed people, helping unarmed people"
-
Erdek - Zkušený
To viem že je bug.. Ale šporil som si na nesmrtku pripojím sa a zmizlo mi to ..
-
ParO - Kolemjdoucí
Máš NonSteam CS alebo Steam ? Ak máš NonSteam tak preinštaluj CSko.
Mne sa to tiež stávalo na BB 2 - Prvy krát som išiel na BB 2 server, našetril som asi 800 BODOV (cca) a na druhý deň sa pripojím a nemám tich 800 bodov mal som len 20 ako každý kto sa prvý krát pripoji. Pomohlo mi REinštalacia CSka. To je to že ti to zaregistruje 2 IP adresy z toho CSka ak si NS Hráč -> Jednu IP ti to zaregistruje keď sa prvý krát pripojiš na nejaky server nečo nazbieraš, na pár hodin sa odpojiś, pripojiš sa znovu a nemáš to tam. A druhá IP je tá čo sa pripojiś druhy krát keď tam tie veci nemáš. Takže keď budeš v kuse odinštalovavať CSko tak sa ti tie 2 IPčky budu meniť, budu sa striedať. Moja rada: Preinštaluj CSko, zadaj si odznovu NICK a všetko no a potom sa pripoj a mal by si to tam mať tie doláre
A ak sa ti to stane znovu tak urob to iste preinśtaluj CSko (budu sa ti meniť tie IPčky, 1. IP je tá kde si mal tie dolare a druhá kde ich nemáš -> Tie IP sa ti menia ak si NS hráč).
Mne sa to tiež stávalo na BB 2 - Prvy krát som išiel na BB 2 server, našetril som asi 800 BODOV (cca) a na druhý deň sa pripojím a nemám tich 800 bodov mal som len 20 ako každý kto sa prvý krát pripoji. Pomohlo mi REinštalacia CSka. To je to že ti to zaregistruje 2 IP adresy z toho CSka ak si NS Hráč -> Jednu IP ti to zaregistruje keď sa prvý krát pripojiš na nejaky server nečo nazbieraš, na pár hodin sa odpojiś, pripojiš sa znovu a nemáš to tam. A druhá IP je tá čo sa pripojiś druhy krát keď tam tie veci nemáš. Takže keď budeš v kuse odinštalovavať CSko tak sa ti tie 2 IPčky budu meniť, budu sa striedať. Moja rada: Preinštaluj CSko, zadaj si odznovu NICK a všetko no a potom sa pripoj a mal by si to tam mať tie doláre

-
Erdek - Zkušený
Erdek píše:Máš NonSteam CS alebo Steam ? Ak máš NonSteam tak preinštaluj CSko.
Mne sa to tiež stávalo na BB 2 - Prvy krát som išiel na BB 2 server, našetril som asi 800 BODOV (cca) a na druhý deň sa pripojím a nemám tich 800 bodov mal som len 20 ako každý kto sa prvý krát pripoji. Pomohlo mi REinštalacia CSka. To je to že ti to zaregistruje 2 IP adresy z toho CSka ak si NS Hráč -> Jednu IP ti to zaregistruje keď sa prvý krát pripojiš na nejaky server nečo nazbieraš, na pár hodin sa odpojiś, pripojiš sa znovu a nemáš to tam. A druhá IP je tá čo sa pripojiś druhy krát keď tam tie veci nemáš. Takže keď budeš v kuse odinštalovavať CSko tak sa ti tie 2 IPčky budu meniť, budu sa striedať. Moja rada: Preinštaluj CSko, zadaj si odznovu NICK a všetko no a potom sa pripoj a mal by si to tam mať tie doláreA ak sa ti to stane znovu tak urob to iste preinśtaluj CSko (budu sa ti meniť tie IPčky, 1. IP je tá kde si mal tie dolare a druhá kde ich nemáš -> Tie IP sa ti menia ak si NS hráč).
Jak tak se dívám po foru, vidím, že každý tvůj příspěvek ma v sobě Přeinstaluj

Já a moje rodinka: http://postimg.org/image/dn33qk0a3/ <3
-
Harousisko - Mistr

BTW: čo hovoríš na moju aktivitu ?

-
Erdek - Zkušený
Som nonsteam a dík idem to skúsiť. A môžem reinštalovať to isté CSKO čo mám alebo si mám stiahnut nejaké nové?
-
ParO - Kolemjdoucí
Bohužel nefunguje preinštaloval som csko asi 4x posebe a stále 336 dolárov ako som mal a mojich 9900 dolárov nikde.

-
ParO - Kolemjdoucí
To ma mrzí. No už ma nič nenapadá v čom može byť chyba 

-
Erdek - Zkušený
Bohužel, toto je "BUG" a Pozor Specialni Itemy ještě nejdou ! 

-
Hlinik - Kolemjdoucí
Jdou. Mam regeneraci . A mal sem 9900 dnes mam aj screen tuším ale tam je len 9800 zhruba asi tak nejako nie 9900.
-
ParO - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1