• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Zmizli mi xp
Dobrý deň,
- Vaša mašina: Počítač
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Nonsteam
- Kedy sa problém začal prejavovať: po 2 týždňovej pauze s cskom
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém:
neviem ako sa to stalo ale celé cs-ko sa mi obnovilo do pôvodných nastavení a všetko čo som mal nastavené mi zmizlo dali by sa mi vrátiť XPčka na War3 servery ? alebo je nejaký návod ako všetky nastavenia vrátiť naspať ?
Nick : diagnoza----SPARTAK----
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_4199/h ... layer=4914
Dakujem za odpoved
- Vaša mašina: Počítač
- Operačný systém: Windows 7
- Verzia hry: Nonsteam
- Kedy sa problém začal prejavovať: po 2 týždňovej pauze s cskom
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém:
neviem ako sa to stalo ale celé cs-ko sa mi obnovilo do pôvodných nastavení a všetko čo som mal nastavené mi zmizlo dali by sa mi vrátiť XPčka na War3 servery ? alebo je nejaký návod ako všetky nastavenia vrátiť naspať ?
Nick : diagnoza----SPARTAK----
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_4199/h ... layer=4914
Dakujem za odpoved
- luukkaass
- Kolemjdoucí
[vyřešeno] Zmizli mi xp
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zmizli mi xp
Ahoj, sepsal jsem předtím takové téma, které se týká Furienu a peněz. Systém ukládání XP na Wareftu je uplně stejný jako na Furienu, tak si to tam počti, ať jsi v obraze 
problematika-penez-a-jejich-mizeni-t61519.html

problematika-penez-a-jejich-mizeni-t61519.html
-
Hoolder - Spamer
Zdar, nejspíš se ti změnila SID.
V hlstats jsem našel tvoje jméno 2x s jinou SID. To bude asi celý důvod zmizení tvých XP.
K tomu natavení je možné, že se ti z nějakého důvodu smazal config. Budeš to muset nastavit znova a doporučuji si ho zazálohovat.
Btw. nepřešel si náhodou na jiného herního klienta ? To by vše vysvětlovalo.
Každopádně moje doporučení zní, zakup si originální hru a s tímto už nebudeš mít potíže.
V hlstats jsem našel tvoje jméno 2x s jinou SID. To bude asi celý důvod zmizení tvých XP.
K tomu natavení je možné, že se ti z nějakého důvodu smazal config. Budeš to muset nastavit znova a doporučuji si ho zazálohovat.
Btw. nepřešel si náhodou na jiného herního klienta ? To by vše vysvětlovalo.
Každopádně moje doporučení zní, zakup si originální hru a s tímto už nebudeš mít potíže.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Dakujem za rýchle odpovede,
neprešiel som na iného herného klienta, zapol som csko a všetko bolo v povodných nastaveniach tým pádom aj nick (player) tak som si ho znova zmenil na svoj (to vysvetluje 2x SID v databaze) predtým som hral na jednom servery kde sa XP ukladali na nick tak som si myslel že zmenou nicku na starý to opravím ale namiesto toho sa mi vytvoril nový.
Je nejaká možnosť ako hrať pod starým nickom s nazbieranými XPčkami ?
Dakujem za odpovede
neprešiel som na iného herného klienta, zapol som csko a všetko bolo v povodných nastaveniach tým pádom aj nick (player) tak som si ho znova zmenil na svoj (to vysvetluje 2x SID v databaze) predtým som hral na jednom servery kde sa XP ukladali na nick tak som si myslel že zmenou nicku na starý to opravím ale namiesto toho sa mi vytvoril nový.
Je nejaká možnosť ako hrať pod starým nickom s nazbieranými XPčkami ?
Dakujem za odpovede
- luukkaass
- Kolemjdoucí
Re: [řešíme] Zmizli mi xp
Jestli hraješ na GS serverech, tak tam se to ukládá na více faktorů, nick, sid, atd. Můžeš zkusit napsat Dwandymu Pmku, možná, že ti xp nahodí zpět, ale tím si opravdu nejsem jistý.
-
Hoolder - Spamer
Musela se ti nějakým způsobem ta SID změnit, když si změníš jen nick, tak ti zůstane stejná -> pořád bude v hlstats jen 1x.
Teď jsem tě hledal a našel jsem rovnou 3x tvé jméno v hlstats.
Nejspíš to bude tím, že máš DIP. Přesvědčit se to tom můžeš sám. Zde je odkaz na vyhledávání pod tvým nickem.
Peníze ti budou mizet po každém resetu PC/modemu. Řešení je jak jsem již psal buď steam, nebo se domluvit s poskytovatelem na statické IP adrese.
Teď jsem tě hledal a našel jsem rovnou 3x tvé jméno v hlstats.
Nejspíš to bude tím, že máš DIP. Přesvědčit se to tom můžeš sám. Zde je odkaz na vyhledávání pod tvým nickem.
Peníze ti budou mizet po každém resetu PC/modemu. Řešení je jak jsem již psal buď steam, nebo se domluvit s poskytovatelem na statické IP adrese.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
Tak dakujem za odpovede, stiahol som si gamesites herného klienta tak preto som už 3x v databáze a začínam odznova. 

- luukkaass
- Kolemjdoucí
luukkaass píše:Tak dakujem za odpovede, stiahol som si gamesites herného klienta tak preto som už 3x v databáze a začínam odznova.
S GS herním klientem se ti ta změna SID zaručeně nestane, sám Dwandy společně s pomocí ostatních dělal na tom, aby se tahle nepříjemnost neobjevovala

-
Hoolder - Spamer
Jelikož dále v tématu nereaguješ, považuji ho za vyřešené.
Pokud budou ještě nějaké problémy, napiš mi PM.
lock
Pokud budou ještě nějaké problémy, napiš mi PM.
lock
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1