• Stránka 1 z 1
Zmizly peníze
Ahoj, dnes jsem se připojil na Furien#1 , odpoledne jsem měl svoje peníze, skoro 10.000$ , vše v pohodě hrál jsem. teď jsem se připojil a koukám, že peníze nikde. Žádnej kick, žádný připojování při změně mapy, nic.. Prostě normál napojení se do hry. Dá se s tím něco dělat?
A ještě jeden dotaz. když budu mít 2 itemy, např. rege a nesmrt, dá se to nějak nabindovat? myslím tak, že mám zaplou rege, a najednou budu chtít nesmrt, ale nechci chodit do menu. Dá se to?
Díky, Imris.
A ještě jeden dotaz. když budu mít 2 itemy, např. rege a nesmrt, dá se to nějak nabindovat? myslím tak, že mám zaplou rege, a najednou budu chtít nesmrt, ale nechci chodit do menu. Dá se to?
Díky, Imris.
-
ImrisMan - Kolemjdoucí
Zmizly peníze
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zmizly peníze
Jinak jsem zapomněl napsat, že mám steam.. Vrátí se peníze samy nebo musím někoho požádat?
-
ImrisMan - Kolemjdoucí
peníze se ti nevratí je to bug,a jak ti zmizli penize jen tak z kola na kolo nebo ses připojil přesně jak se načitala nová mapa ?
musíš to říct jinak to nejde zjistit
musíš to říct jinak to nejde zjistit
[b][color=#00BF00]Weed[/color] is not a drug ,[color=#00BF00] weed[/color] is a [color=#FF0000]Cure[/color] ![/b]
[b][color=#008000]dám si radši špeka if u know what i mean xd , radši kytku co vyrostla sama ^.^ než alkohol :'c (pivenko se nepočítá
to vždycky kdekoliv a kdykoliv xd)[/color][/b]
[b][color=#008000]dám si radši špeka if u know what i mean xd , radši kytku co vyrostla sama ^.^ než alkohol :'c (pivenko se nepočítá

-
GammeR - Amatér
Ak vravíš, že máš steam, tak sa ti iba bugla SID. Na druhý deň to bude v poriadku a peniaze sa vrátia
-
Hoover - Spamer
ne, připojil jsem se normál do mapy. Která už se hrála .. Ano, mám steam tak doufám, že se vrátí 

-
ImrisMan - Kolemjdoucí
Nic se nevrátí bindy uvedu do 1-2 týdnu. Zde v sekci furien servery.
-
noblemar - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1