• Stránka 1 z 1
Zmiznutie peňazí - dôvod (asi)
Čaute,
každý netuší ako miznú peniaze, teda myslia si, že to bugujú nejako hráči, ale pravda je iná (pravdepodobná). Keďže každý cs 1.6 server má podporuje modulu "nvault" a "mysql", tak typujem že peniaze a itemy na GS sa ukladajú na "nvault". Nvault má jednú veľkú nevýhodu oproti SQL. A tá nevýhoda je, že ak je veľmi veľký ten "nvault" súbor, kde sa ukladajú tie peniaze a tak, odstránia sa nejaké dáta a tie dáta môžu zasiahnuť aktívneho hráča. Riešim je teda ukladanie peňazí a itemov na SQL, lenže kódovo je to 3x náročnejšie... A sám môžem povedať, že skúsenosti so SQL nemám, tiež moje kódy bežia na "nvault".
každý netuší ako miznú peniaze, teda myslia si, že to bugujú nejako hráči, ale pravda je iná (pravdepodobná). Keďže každý cs 1.6 server má podporuje modulu "nvault" a "mysql", tak typujem že peniaze a itemy na GS sa ukladajú na "nvault". Nvault má jednú veľkú nevýhodu oproti SQL. A tá nevýhoda je, že ak je veľmi veľký ten "nvault" súbor, kde sa ukladajú tie peniaze a tak, odstránia sa nejaké dáta a tie dáta môžu zasiahnuť aktívneho hráča. Riešim je teda ukladanie peňazí a itemov na SQL, lenže kódovo je to 3x náročnejšie... A sám môžem povedať, že skúsenosti so SQL nemám, tiež moje kódy bežia na "nvault".
-
gump497 - Zkušený
Zmiznutie peňazí - dôvod (asi)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zmiznutie peňazí - dôvod (asi)
gump497 píše:Čaute,
my na GS samozřejmě všechno, co se nějakým způsobem ukládá, ukládáme do databáze. Do nvaultu jsme to dávali možná před cca 3mi lety a peníze mizeli asi tak milionkrát víc než ted

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Aha, tak potom asi neni možné v SQL, že by sa odstraňovali dáta, takže potom jedine je už chyba u klienta, že sa mu zmení Steam/Valve ID alebo u Vás v zdrojovom kóde...
-
gump497 - Zkušený
gump497 píše:Aha, tak potom asi neni možné v SQL, že by sa odstraňovali dáta, takže potom jedine je už chyba u klienta, že sa mu zmení Steam/Valve ID alebo u Vás v zdrojovom kóde...
mě se nikdy nepovedlo aby mi peníze zmiznuli, stejně tak se to nepovedlo X dalším lidem. A pak najednou příjde jednou za čas někdo a řekne: zmizeli mi peníze, sami od sebe, nic jsem nedělal ...
To je přece hloupost, běžným hraním zmiznout nemůžou, protože to by pak mizeli úplně všem.
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Dwandy píše:gump497 píše:Aha, tak potom asi neni možné v SQL, že by sa odstraňovali dáta, takže potom jedine je už chyba u klienta, že sa mu zmení Steam/Valve ID alebo u Vás v zdrojovom kóde...
mě se nikdy nepovedlo aby mi peníze zmiznuli, stejně tak se to nepovedlo X dalším lidem. A pak najednou příjde jednou za čas někdo a řekne: zmizeli mi peníze, sami od sebe, nic jsem nedělal ...
To je přece hloupost, běžným hraním zmiznout nemůžou, protože to by pak mizeli úplně všem.
Však hej, takže chyba pravdepodobne nastala u klienta, kde sa mu zmenilo jeho Steam/Valve ID, však?

-
gump497 - Zkušený
• Stránka 1 z 1