• Stránka 1 z 1
Zneužívání Adminských Práv
Server JailBreak CSGO #2
Admin : http://steamcommunity.com/profiles/76561198189175937/
Důvod : jako SIMON jsem mu dal prikaz - neposlechl takze dostal KILL a potom me zabil GRABEM kvuli tomuto
jmenoval se nejak Wasaa nahore je odkaz na steam ID a myslim ze na to pravo nemel aby me zabil grabem kvuli tomuto...
Admin : http://steamcommunity.com/profiles/76561198189175937/
Důvod : jako SIMON jsem mu dal prikaz - neposlechl takze dostal KILL a potom me zabil GRABEM kvuli tomuto
jmenoval se nejak Wasaa nahore je odkaz na steam ID a myslim ze na to pravo nemel aby me zabil grabem kvuli tomuto...
-
UltixX - Kolemjdoucí
Zneužívání Adminských Práv
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zneužívání Adminských Práv
Ahoj,
tvá stížnost je mimo vzor, tak si na to příště dej pozor, jinak to rovnou zamču!
Poprosím Wasu o vyjádření.
tvá stížnost je mimo vzor, tak si na to příště dej pozor, jinak to rovnou zamču!
Poprosím Wasu o vyjádření.
Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě
EX HLSA JB
EX HLSA JB
-
Soliii7 - Mistr
Čau dnes som s tebou mal niekoľko konfliktov počas dňa.Čo sa týka tvojej sťažnosti ti to poviem ja popravde ako to bolo.Bol si CT ja som bol CT hrala sa mapa summer (nova sumer) hráči boli v náhode mal som simona,povedal som im nech idú k zadnej stene a dal zákazy a ty ako najväčší frajer na serveri musíš zamachrovať a spustiť tu náhodou tak som ťa grabol a jednoducho som sa ťa spýtal prečo si to spustil a znovu ako frajer lebo sa mi chce tak som ťa bachol o zem a premiestnil k T. Podotíkam nebolo to len 1 krát.Dalšie kolo bolo tam CT a znovu si to pustil a jeho to zabilo! a ako bonus niekoľko dalších sťažností mi prišlo že dávaš Freekilly prišlo mi to na steame... toť vše odomňa.
Keď máš chuť prestať spomeň si prečo si začal !
-
wasaacik - Mistr
Není co řešit. Příště se do hry Simonovy nemotej, a nedělej to co on sám nechce.
Stížnost zamítám.
Stížnost zamítám.
Q.Q, hophell, Zastupce, Shinta a kdo ví kdo ještě
EX HLSA JB
EX HLSA JB
-
Soliii7 - Mistr
• Stránka 1 z 1