I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Zneužívání práv Ruzenka Zombie Blood 1!

Příspěvekod Hutly » 11 čer 2016, 08:00

Zdravím přátelé,

tak už opakovaně řádí Admin Ruzenka na Zombie blood 1 a rozdává nesmyslný,opakovaný bany ! Jak si máme v klidu zahrát ? Když mám už X spiritu a on/a mě zabanuje když dostává čočku ? Uběhne pár vteřin a ona zabanuje Prvního zombie,kterej může být jen dál od lidí? :-D Nebo budu last člověk a jí se nebude chtít čekat,tak mě dá ban ať je next kolo ?

Je mi moc líto,že nemám zkušenosti s natáčení videí,ale stejně bych to nestihl -_- Prosím o vztřícné vyřízení,protože to nedělá dobrý jméno a rozhodně chuť hrát dál na Vašem portálu pro nové hráče.

PS: někdo možná řekne,že je to kravina,ale sami řekněte,kdo hrajete Zombie Blood,že když jste v polovině mapy,máte už hodně spiritů a dostanete absolutně neoprávněný ban,který Vás kickne jen proto,aby se jí líp hrálo proti slabším nováčkům je k smíchu !
Hutly
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zneužívání práv Ruzenka Zombie Blood 1!

od Rumcajz » 11 čer 2016, 08:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zneužívání práv Ruzenka Zombie Blood 1!

Příspěvekod Roxtedy » 11 čer 2016, 08:07 VIP

Ahoj, si v sekcii staznosti na adminov kde musis mat nejaky dokaz o jeho zneuzivani prav.
Bez neho to jedndoducho nejde.
Skus si zapamatat (najlepsie bude ked si to zapises) tieto prikazy:

- natacanie dema: do konzoly (klavesa pod tlacitkom Esc) napises prikaz record (medzera) nazov dema a stlacis enter, demo sa zacne automaticky natacat
- stopnutie dema: do konzoly napises stop

Natocene demo najdes v zlozke cstrike tam kde mas CSko naistalovane.

Mile rad by som s tebou riesil ono pochybenie admina, ale bez dokazu to bohuzial nejde.
Roxtedy
Mistr
Mistr

Zpět na Stížnosti na Adminy