I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Zneužívanie práv Dust_2 only#1 (Yuri)

Příspěvekod NeOnOnE » 04 led 2017, 02:51

Dobrý večer chcel by som podať sťažnosť na admina Yuri, server dust_2 only#1.
Zneužívanie práv (chat ban, move, zabíjanie)
Chat ban som dostal na 12hodín vraj z dôvodu "nadávanie" čo je teoreticky nemožné, kedže server obsahuje chat filtre pre nadávanie a osobne si myslím, že slovo "buzerant" do chatu na neurčitú osobu nie je nadávka... Na ďalšie kolo som admina Yuri zabil a na to on vďaka právam zabil bezdôvodne mňa.
Plus chat ban dostal aj ďalší chalan hneď ako chat-banol mňa... Ten chalan nenapísal ani nadávku bolo to len slabé slovo tiež priamo nemierené na nejakého hráča.
Nemyslím si, že to je niečo normálne čo by mal admin robiť hráčovi s VIP a EVIP a aj normálnym hráčom čo tam chcú hrať.
Ešte som si spomenul, že aj pri rovnomernom rozložení hráčov v teamoch (myslené 10vs10) ma admin presúva do iných teamov čím hra nastáva "nefér" je to vlastne prispôsobovanie hry podľa jeho potrieb.
Takéto veci čo tu práve chcem riešiť vadia nie len mne, ale aj druhým hráčom čo si chcú hru vychutnať naplno. Nie raz prebiehala na servery diskusia o adminovi Yuri a jeho zneužívanie práv a prispôsobovanie hry podľa jeho potrieb.
Moje meno na servery eL (VIP,EVIP)
NeOnOnE
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zneužívanie práv Dust_2 only#1 (Yuri)

od Rumcajz » 04 led 2017, 02:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zneužívanie práv Dust_2 only#1 (Yuri)

Příspěvekod ezzkatka » 04 led 2017, 04:45

Pisal som ti at sa hybas z toho spawnu lenze kedze si do 00:05 na spawne to este aj stihnes ist plant ?
ezzkatka
Amatér
Amatér

Příspěvekod NeOnOnE » 04 led 2017, 05:07

ezzkatka píše:Pisal som ti at sa hybas z toho spawnu lenze kedze si do 00:05 na spawne to este aj stihnes ist plant ?

Ako vidím odpovedal si len na jeden problém zo štyroch, tým pádom potvrdzuješ všetky svoje chyby, ktoré si urobil, je tak ?

Zabil si ma lebo som celý čas na spawne ? Pokiaľ viem nemal som bombu a sledoval som mid či náhodou nebudú rushovať zozadu. A mňa keď si zabil bol som už dávne outside tunnels čiže ma obmedzuješ vo svojom hraní. Myslím, že radšej by si sa mal starať o ľudí, čo tam afkujú viac ako 5 kôl a nie o ľudí, ktorí ťa zabijú a ty to nedokážeš uniesť... Normálne žasnem čo za ľudia majú práva na servery kde hrá vyše 10 000 ľudí...
NeOnOnE
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Izmael » 04 led 2017, 10:52 VIP

Ahoj, dodej svůj SID a nějaký důkaz, bez toho se nepohneme. Díky. ;)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 04 led 2017, 13:43

Kód: Vybrat vše
2017-01-04 01:41:44   maly bu zera ntik.

Nic jiného jsem v logu nenašel. Banující admin dodá důkazy k banu. Z adminova hlstats vyplývá, že hráč nebyl upozorněn ani slovně, ani mu nebyl udělen mute ban na 10 minut.

2017-01-04 01:09:53 no smog.
2017-01-04 01:10:14 priste ban.

Dále by mě zajímalo vyjádření HLSA, proč adminům přikázali banovat hráče za používání smoke granátu?
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod ezzkatka » 04 led 2017, 15:33

daval sem ban za no smoke no flesh vše bylo vždy 100% ověřene ale nebudem to tu rozebirat ddalej hrac co campi na spawne kazde kolo to je zbytecne vysvetlovat, robil sem co jsem mněl prava si klidně vemte nazpět jak vam to vadí a dalej mozte dat i unbany hracum co sem zabanoval za wh,ab,no sg, fl. Nech vam tam po servrech v klide behaji a admini si nevsimaju radsej rankuji. dalej k temu nemam co povedat dovi dopo.
ezzkatka
Amatér
Amatér

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 04 led 2017, 18:23

Stížnost oprávněná.
Admin zrušen.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod bsNq » 06 led 2017, 09:59

Ak možem tak niečo napíšem , hrám tam z času na čas a možem len povedať ,že ste urobili peknú hlúposť..Toto bol snaď jediný admin ktorý tam mal hranosť , a ked sa mu písalo o afk tak hned to riešil , iní len hrajú a nič nerobia..Keď napíšete pred iným adminom ,že niečo niekto má tak sa na vás vyserie, napíšete mu pravdu a začne vás vyhadzovať..Yirimu sťe napísali o no smoke,wh a hneď šiel spect..Vyhodili ste dalšieho čo to tam posúval aspoň nejak k lepšiemu ..A to že , tzv. zneužíval práva tak sa može stať každému ,každý deň nie je posvícený..
bsNq
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Jadberg » 06 led 2017, 10:05

Pochopte že no smoke se nebanuje z důvodu, toho že když si nastavíš 16 bit tak normálně vidíš, toto je důvod proč se to netrestá, yuri to moc dobře věděl i já sem párkrát na severu říkal, že se to nebanuje.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod bsNq » 06 led 2017, 12:52

Jadberg píše:Pochopte že no smoke se nebanuje z důvodu, toho že když si nastavíš 16 bit tak normálně vidíš, toto je důvod proč se to netrestá, yuri to moc dobře věděl i já sem párkrát na severu říkal, že se to nebanuje.

Jj tak to je GS..A on to dobre vedel , že sa nebanuje..Od neho som to niekedy pred minulú sobotu mal a smial som sa a potom niekedy v štvrtok som sa ho pýtal a vravel , že sa už banuje , tak ho niekto ototo.. :)
bsNq
Zkušený
Zkušený

Zpět na Stížnosti na Adminy