• Stránka 1 z 1
Znova aktivácia VIP
Teraz mám nejak pokazené CSko a asi ho budem musieť odinštalovať a znova nainštalovať. Som Non-Steam hráč a o kúpe Steamu neuvažujem. Mám EVIP na Zombie Blood #1 a neviem, že či pri preinštalovaní sa mi zmení ID hráča a stratí sa to vip.
Chcel by som opýtať, že pri znova-aktivovaní EVIP mi stačia tie isté kódy ? Lebo ten email ktorý som mal, mi už vymazali lebo som sa dlho neprihlásil. Já blbec som mal som mail na azete
Ako sa teda postupuje ak už nemám ten mail ? Stačí mi zadať kód na vip a dať nejaký iný mail alebo stačí dať obidva kódy bez e-mailu ? Fakt by som bol nerád keby som prišiel o vip kvôli takej blbosti 
Chcel by som opýtať, že pri znova-aktivovaní EVIP mi stačia tie isté kódy ? Lebo ten email ktorý som mal, mi už vymazali lebo som sa dlho neprihlásil. Já blbec som mal som mail na azete

-
xpswriter - Kolemjdoucí
Znova aktivácia VIP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Znova aktivácia VIP
Chod na azet a napíš supportu o znovu aktivovanie emailu , do týždňa ti ho znova aktivujú [ mal som ten istý problém ]
Aj keď sa ti po preinštalovávaní ID asi nezmení , eVIP sa dá reaktivovať ale potrebuješ na to svoj email ktorý si zadával pri aktivácii vip
Aj keď sa ti po preinštalovávaní ID asi nezmení , eVIP sa dá reaktivovať ale potrebuješ na to svoj email ktorý si zadával pri aktivácii vip
ex-Zombie CS ADMIN
lolko je super ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Its the final logdan
-
HELLzOmbie - Minecraft admin
• Stránka 1 z 1