• Stránka 1 z 1
Znova rada a doufám,že poslední.
Ahoj,Vím,že už jsem otravný,ale chtěl bych ještě poradit ohledně BGS. Mám 100-300 FPS (Jak kde) Když postupuju podle tutoriálů což je (2x skočit po druhém skoku držet space před dopadem kolečko a držet space) Nechápu,ale nějak mi to nejde neboostí mě to.Nic se prostě nestane byl by někdo hodný a poradil by nebo něco.Odepisuji celkem pozdě,takže sorry dopředu. Moc bych byl rád,kdyby jste mi nějak poradili učím se ho 5 měsíců -,-'' ano,fakt 

- NoBrokenHeart77
- Kolemjdoucí
Znova rada a doufám,že poslední.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Znova rada a doufám,že poslední.
NoBrokenHeart77 píše:Ahoj,Vím,že už jsem otravný,ale chtěl bych ještě poradit ohledně BGS. Mám 100-300 FPS (Jak kde) Když postupuju podle tutoriálů což je (2x skočit po druhém skoku držet space před dopadem kolečko a držet space) Nechápu,ale nějak mi to nejde neboostí mě to.Nic se prostě nestane byl by někdo hodný a poradil by nebo něco.Odepisuji celkem pozdě,takže sorry dopředu. Moc bych byl rád,kdyby jste mi nějak poradili učím se ho 5 měsíců -,-'' ano,fakt
Ahoj tutorial tuto : Klikni
-
selisheeno - Mistr
Viděl jsem všechny tutoriály na YT a furt nic
- NoBrokenHeart77
- Kolemjdoucí
Ahoj, nechcem byť zlý ale toto neparí do tejto sekcie.... Skús tu: volna-debata-f47.html
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
Baguette-lukas2103
Baguette-lukas2103
On to nevie tak pochopiť ako to ja chcem povedať
-
21lukas03 - Spamer
• Stránka 1 z 1