Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Zoe

Příspěvekod xSlayee » 06 bře 2018, 11:17

Zoe
Obrázek
Aspekt soumraku


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid
RP: 975
IP: 6300


SCHOPNOSTI


Víc jiskřiček! (Passivka)
Obrázek

Poté, co Zoe sešle nějaké kouzlo, způsobí její následující základní útok bonusové magické poškození.

Pálkovaná hvězda! (Q)
Obrázek
Dosah: 800

Zoe vystřelí projektil, který může během letu přesměrovat. Způsobené poškození se zvyšuje v závislosti na vzdálenosti, kterou střela urazí v přímém směru.

Vystřelí projektil, který způsobí poškození, jehož výše se odvíjí od uražené vzdálenosti - 45/75/105/135/165 (+0) až 0 (+NaN) bodů magického poškození.Opětovným sesláním lze projektil přesměrovat na novou pozici v Zoeině blízkosti.Na prvního zasaženého nepřítele umístí Pálkovaná hvězda efekt Víc jiskřiček, čímž mu způsobí dalších 0 (+0) až NaN (+NaN) bodů magického poškození.

Zlodějka kouzel (W)
Obrázek
Dosah: 3000/4500/6000/3000/3000

Zoe může sebrat zbytky nepřátelského vyvolávačova kouzla nebo aktivovatelného efektu předmětu a jednou jej použít. Kdykoliv sešle nějaké vyvolávačovo kouzlo, získá 3 projektily, které vystřelí po nejbližším cíli.

Nepřátelská vyvolávačova kouzla a použití aktivovatelných předmětů po sobě zanechávají úlomky kouzel s životností 40 sekund. Úlomek kouzla může padnout občas i z poskoků, které Zoe zabije.
Aktivace: Sebrání úlomku kouzla poskytne jedno seslání daného kouzla.
Pasivní efekt: Když Zoe sešle nějaké vyvolávačovo kouzlo nebo Zlodějku kouzel, získá na [object Object] sek. 10/25/40/55/70 % k rychlosti pohybu a vrhne na cíl svých útoků až 3 projektily, které způsobí celkem 70/115/160/205/250 (+40% síly schopností) bodů magického poškození. Každý projektil může aplikovat efekt Víc jiskřiček!Bonus k rychlosti pohybu a poškození projektilem se zvyšují se stupněm kouzla.

Zívací bublina (E)
Obrázek
Dosah: 800

Způsobí, že se cíl stane ospalým a následně usne. První utrpěné poškození spánek přeruší a jeho výše bude dvojnásobná, a to až do určité úrovně.

Odkopne bublinu, která způsobí 60/100/140/180/220 (+40% síly schopností) bodů magického poškození, a pokud nic nezasáhne, zůstane na místě jako past. Pokud bublina přeletí přes zeď, má delší dosah.Oběť po krátké prodlevě na 2 sekundy usne. Útoky a kouzla spánek přeruší, avšak způsobí dvojnásobné poškození, a to až do výše 60/100/140/180/220 (+40% síly schopností) bodů bonusového přímého poškození.

Portálový skok (R)
Obrázek
Dosah: 575

Na 1 sekundu se přeneseš na nedalekou pozici. Poté se přeneseš opět zpátky.

Na 1 sekundu se přenese na nedalekou pozici. Poté se přenese zpět.Zoe může během této doby útočit a sesílat kouzla, nemůže se však pohybovat. Zároveň vidí přes zdi.

MYTOLOGIE

Coby ztělesnění neplechy, fantazie a změny funguje Zoe jako kosmický posel hory Targon, který zvěstuje velké události, jež přetvářejí podobu světa. Už jen její přítomnost překrucuje mystickou matematiku, která vládne realitám, což občas vede ke katastrofám, aniž by za nimi byla vědomá snaha či zášť. Tím se možná vysvětluje ta uvolněná nonšalance, se kterou Zoe přistupuje ke svým službám a díky které má spoustu času věnovat se hrám, žertování na úkor smrtelníků či dalším podobným radovánkám. Setkání se Zoe může být veselé a plné optimismu, ale vždy je v tom víc, než se zdá, a často je to nesmírně nebezpečné.

Jak se sluší na povahu jejího targonského aspektu, Zoe se nedostala k moci jedním z tradičních způsobů. Nevyhrála žádnou velkou bitvu proti obrovské přesile ani se neobětovala kvůli šlechetnému ideálu, ba ani nezdolala existenční zkoušku spočívající ve výšlapu na horu Targon. Zoe byla místo toho normální dívkou, která byla vyvolena zdánlivě náhodně.

Její učitelé z řádu Lunari o Zoe prohlašovali, že je to dítě s velkou představivostí, ale umíněné, líné, roztěkané a darebné. Jednoho dne, když vynechala studium svaté magie a vydala se za něčím „méně nudným“, si jí všiml targonský Aspekt soumraku.

Pozoroval toto mladé děvče, jak se hravě vysmívá zlostným nářkům lunarských kněží, kteří se hnali za ní. Pak, asi po hodinovém pronásledování, se ocitla v obklíčení svých rozzlobených učitelů. Než však mohli Zoe popadnout, aspekt před dívkou vyvolal šest předmětů: pytel zlatých mincí, meč, vyplněnou učebnici, modlitební koberec, hedvábný provaz a míč na hraní. Pět z těchto předmětů by ji mohlo pomoci z této situace utéct anebo ji zmírnit. Zoe si vybrala tu šestou.

Jako by ji útěk vůbec nezajímal, popadla míč, vykopla ho směrem ke stěně jednoho z přilehlých domů a radostně se smála, zatímco se odrážel mezi kněžími bez smyslu pro humor.

Aspekt, kterému Zoeina bezstarostná bujarost přišla rozkošná, otevřel mihotající se portál na vrchol hory Targon a nabídl dívce šanci poznat vesmír. Vskočila nazad do portálu a okamžitě splynula s aspektem, načež na své ohromené učitele vyplázla jazyk a zmizela.

Po tomto nezvyklém povýšení se Zoe vydala do dimenzí na samém okraji targonské nadvlády a hrála si s realitami nad rámec lidského chápání.

Když se vrátila domů po několika tisíciletích, nezestárla Zoe ani o rok. Přestože se Runeterra z jejího pohledu nijak moc nezměnila, je Zoe plná náctiletého zájmu o lidi a o ostatní aspekty.

Možná ten nejzvláštnější nový vztah má s Aurelion Solem. Namyšlenost, lži a unavenost světem tohoto kosmického draka lezou Zoe na nervy. Ona si na oplátku z tohoto obrovitého tvora neustále utahuje, ale když je potřeba, chrání svého „vesmírného pejsáčka“ a jeho hvězdy před Pantheonovým hněvem. Jestli za tím stojí rozmar, majetnickost nebo její povaha narušitele, to nikdo neví jistě. Protože u Zoe jeden nikdy neví, čeho chce vlastně dosáhnout... snad kromě vlastního pobavení.


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY
STEAM:
- Haxo

Bývalé
Obrázek
Súčastné
Obrázek
Obrázek

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
Uživatelský avatar
xSlayee
Profesionál
Profesionál
 
Příspěvky: 749
Registrován: 06 pro 2014, 18:38

Zoe

od Rumcajz » 06 bře 2018, 11:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků